Wednesday, January 7, 2009

... dating ...

Semalam big boss i takde so leh le joli katak..hehehehehehe... apa lagi, i leh le kuar lunch & dating2..

Tempat dating dekat gak dengan ofis masing2..the Lodge tapi now nama baru dia Paradise..me as usual lah, bila nak jumpa live very the dug dag dug dag hati... cam 1st time gi dating dengan pakwe hehehehehe...iyelah, takut org tu tak suka kat i ke kan :D

W'ouls duduk kat sini...wah very the romantika d'amour gitu cam paradise :D tepi kolam..kalo marah2 leh terjun terus dalam kolam nie..tapi sayang not so well kept, byk daun2 kering jatuh dalam tu kan sis...



W'ouls minum nie.... Mine, ice lemon tea and my partner nie minum dia nye fave, teh tarik..

I makan nie, Fried Beef Keow Teow with gravy, my all time fave, wajib makan dgn cili potong... portion dia mmg banyak ~ tengoklah body i :D ~ so yesterday me skip breakfast sbb dah tau nak lunch sini....jadi licin lah pinggan i nie...alhamdullilah...




And dia makan nie, mihun tomyam... sedap tak dearie? cam sedap jek..


Tak caya dia makan nie...tengoklah sendiri...


Yup me dating dengan sis Dee. Dia memang best bangat...Suka i bersembang dengan dia...humble, peramah, easy going and sweet...and you know what, she very important person tau...sebab apa i cakap camtu, masa tengah lunch ada plaks opismate dia datang jumpa dia pasal keje..cian dia, nak makan dating2 pun tak senang...hehehehehe...

Ni haruslah gegambaran together2 sebelum masing-masing ke opis...iye ke opis...ke destinasi masing2... hahahahhahaha.... u tau lah i mengular ke mana plaks kan sis....

23 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

rasp
bestnyer dapat jumpa rakan bloggers, boleh menambahkan lagi kawan kawan

Dee said...

alahai..not dat important sgtlah yang..besa2 je..slalu x sapa cari pun..smlm je..

anyway..thx a lot for the treat..n also ur sweetness n kindness n..byklah lg..hehehe..

rasp said...

cb,
: mmg best...nak nak kalo ngam kan..

dee,
: no prob lah sis, the pleasure was alllll mine! :D

moralle said...

ooo happening lunch hr....sis yr makeover tu I soka.....bilakah masa ku yer.......insyaallah soon :)

mummysyafie said...

dating berdua erkk..nak etot boleh ke?

sis dee ni ada lesung pipit kan..cumill la

lily lotus said...

wahh..cantik tmpt makan tu ;)..anyway syukur pasal ur hijrah..hehe..semoga hidup sentiasa diberkati!

reena said...

retot boss nanti... *ahaks* ape no. dato' sis??

rasp said...

moralle,
: bila jumpa blogger wajib happening kan :D insyaAllah..

mummy,
: if ckp awal2 dialu2kan tau..

she mmg sweet sis..jumpa real life lagik sweet..

lily,
: ok gak lah tempat tu... moga2 sis..amin...

reena,
: kita majok dgn boss tau...sbb tu gi meng'joli'kan diri..nak no. meh i bagi :D

PerantauSepi1306 said...

wuhooo nyompek sis gi dating lunch time gittew... lenkali meh dating ngan ai lak aa ;D eceh... paih tu i plak ngelabah sbb nak jumpa live.. ekekekeke

eLLy said...

mihun tom yam beb ..

mesti sooodap :)

teringat Tom yam kung kat SR' ...
emmm

rasp said...

perantau,
: leh leh..kita sama2 gabra gubra lak hahahahhaha

elly,
: haaiiippp... teringat takpe, jgn gi sapedek...kata mau diet...me tgh bagi support nie...

dakgilachoc a.k.a nani said...

kak dee mmg best kan...sgt sweet n mulut dia x henti bercakap..haha..

wah ni nk kena jmpa akak plak pas ni...mesti best...hik..

btw, kerongsang tu lau beli kt jln masjid india lagik murah rasanya...cuma tataula fesyen dia sama x mcm akak beli tu..

atty's said...

sis..kita bila ye dpt ketemuan..

rasp said...

nani,
: a'ah she very peramah kan .. i loike camtu coz takde lah i mati kutu...

ya bila ya kita leh jumpa2an nie *ihiks* mesti syiok..

nak ke masjid india tu cam masalah skit...jarang ke situ..tu yg tangkap muat je mana nampak, beli :D

atty's,
: insyaAllah ada jodoh kita :D

aFkaR'z said...

ukkkss, bila lak kita nak jumpa...?

rasp said...

afkar'z,
: tu aaa bila ek jodoh kita ?

~ lady ell ~ said...

jodoh kite hmpir2 diketemukn tk kesampaian..hukhuk..lenkali ek sis..tentu seronok kalau dpt jumpa sis.. tp ell ni agak pemalu sket..:P

rasp said...

ell,
: tu la kan..insyaAllah kita kan bertemu gak...alamaks i pun spesis pemalu gak..camne tu :D

e_ja said...

rasp,

kita suka sgt kueh tiaw yg ada gravy mcmtu tau..huhuhu..dh lama lah x mkn..

pearlEJ said...

ehh chupp chupp.. adakah i ketinggalan zaman?? u mmg pakai tudung ekk pi keje?? or baru start pakai??

rasp said...

rasp,
: a'ah sedapkan..yummy yummy...


ej,
: lama u tak jengah sini ek...penghijrahan sempena maal hijrah..insyaAllah!

方大同Khalil said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優