Tuesday, January 20, 2009

... calendar ...

Ini crite lama sebenornya...bila dah ketandusan idea, mula lah i godek gambar2 dalam folder cari mana yg lum distorikan ngehehehehehe...

Sana sini org kata tahun ni memang byk kompeni yg kedek tak dpt/bagi/terima diari kan..ya betul mmg betul.... cam i nie, i dah tanya 3, 4 org masing2 dok harap org bagi so malas nak tunggu coz very the penting i ada diari tu..kesudahannya i beli lah sendiri masa hujung tahun...


I pilih kalendar nie...ceh konon lahkan ada 'kata-kata pujangga' gitu...kot2 leh bagi semangat kat i, tapi ada i kisah nak tengok...idok juga... jadiknya now, i akan share lah quote tu with ouls k...

So untuk bulan Januari ni walaupun dah nak habis bulan ni oooppssss.... better late than never kan .... kata-katanya :~

the future belongs to those who
BELIEVE
in the beauty of their
DREAMS
~ eleanor roosevelt ~

silalah translate sendiri no :D

13 comments:

PerantauSepi1306 said...

mmg kan tawun nie kompeni byk kedeks.. but at least it leads you to buy this beautiful calendar... i loiiikkeee quotes :D

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

huks.. nanti leh kasi kata2 pujangga tuk every months yer sis!

Khas Lysha said...

gigih la g mmbeli yer,.. bagus2.. boley syer kata2 pujangga tu setiap bulan ek!..

ita.itu said...

hi rasp..betul kan..kalo x de idea nak blog sure korek2 gmbr kat sume folder nak buatciter ek..hehe...sama la ngan i pun..hehe

sHwEeT ByAtcH said...

i believe.... so future is mine la.. huhuhu

dakgilachoc a.k.a nani said...

erm...bermakna sungguh kata2 tuh kan...leh jadi semangat tuk kita mencapai impian sendiri...ehehehe...

btw sis..hepi to meeting u today...:)

azreen said...

wah syok nye sis pi jumpe blogger2 tuh....jelesnye i...bile turn i nih....huhuhu

lily lotus said...

ok every month u wajib reveal kata2 pujangga yer..

reena said...

kite lagik besh sis... diary utk senior & above...cesss.... seb baek... ade org insurance nak bg... tak heranla diary kompeni tuh... huhuhu...

*ihik* emosi ler plak... sowiii...

elle said...

calendar x dapat..tapi diary berlonggok !!!!baguih ade kata2 motivate..elle pun suka gak...

rasp said...

perantau,
: tu lah kan sis, i pun soka sbb tu i beli :D


afkar'z,
: insyaAllah leh yang :D


khas lysha,
: paksarela tu yang :D


ita,
: tu la pasal..kiranya tu folder emergency leh gitu :D


dilla,
: ya believe in your dreams dear!


nani,
: tu la kan sis..bersemangat semula!

truly loved meeting u tadi! tapi sat sangat kan...


azreen,
: tu lah kan sis...sat i fly kat u na...jumpa dlm mimpi :D


lily,
: ok set!


reena,
: tul pe...i tak heran pun kan kan kan :D


elle,
: kan yang..kalo dah down baca2 tu ada lah gak semangat :D

Dee said...

rasp..i maleh nk translate..kalo translate jd bahasa jerman..sapphire je paham..hehehe..

rasp said...

dee,
: oooo nanti i tanya sapphire k hahahaha