Friday, January 2, 2009

... hugs ...

Yabedabeduuuu!! sungguh ceria harini.... it's friday ~ padahal semalam dah cuti ~ looking forward for this wiken..nak buat apa? takde apa pun, jez nak rest je :D

14 comments:

dakgilachoc a.k.a nani said...

salam singgah...salam jumaat...;P *wink wink*

Princess Lily said...

tu la seronok betul kalau khamis cuti. jumaat rasa cam heppy je. tp ai keja lagi 1/2 day esok sis ..:-(

rasp said...

nani,
: singgah slalu iye..i will link u leh? *hugs*

mami,
: alahai..kena keje 1/2 day ek..tapi mesti rasa cam tak keje tu :D

lily lotus said...

have a sweet weekend sis!

eedany said...

Nak ikut yabedabedu juga...

Its weekend sis...

Happy Friday & weekend to u!

:)

moralle said...

selamat beristirehat sis, happy wkends :)

mc ta said...

mmmm..wiken nih kita busy tahap gaban since nak ready kan bilik utk maid baru. jgn maid tuh pengsan tgk rumah kita org yg cam kapal karam tu dah ler..he..he..

a NuTty StuDent said...

akak apa lagi kalau weekend kena kemas rumah dan masak yg sedap2 ah... :D

mummysyafie said...

hepi weekend sis..

kiter kena kerja la..adoiii..penat sihh

reena said...

i lap friday sbb keje kurang.... main/shoppin' jek lebeh... *ahaks*

Izan said...

have a nice weekend with ur lovely family...

atty's said...

happy weekend sis

sHwEeT ByAtcH said...

tih weekend adlh weekend last utk bersoka ria... dh nk start class dah... dgt buhsan fikir kn bgn awall...

rasp said...

lily,
: u too sis :D


eedany,
: jom yabedabeduuu..


mc ta,
: wah dpt maid ek..syioknya...ringgan skit keje rumah nanti ..syukur alhamdullilah.

nutty,
: itu keje wajib on wikens lah sis :D


mummy,
: cian dia...sabor ek..

reena,
: my fridays sropa cam hari lain lah sis..no hoye2 :( but yepi coz last day of work !


izan,
: thx sis..u too!!


atty's,
: u pun k :D


dilla,
: a'ah..budak2 skolah pun sama gak kan...mak2 pun kena lah bangun extra awal *uhuks*