Tuesday, January 20, 2009

... blast ...

Lunch hour semalam was a great blast! Mula2 big boss kata nak masuk, tetiba tukar plan dia tak jadi masuk...yuhuuu....panjang langkah ku semalam...walaupun lewat, ku kejar gak!

Berdesup lah i jalan tau..cam brief walking lah plak...dari opis i berkejar ke pavillion, tuju ke food court...dan jeng jeng jeng.... gengstarzzz dah ado dan dah selesai makan...

Ni first time jumpa dengan President nie...dia ni cantik aaaa ... nak pandang lelama takut kang ingat i nie p*****d ke..idoklah..cuma i tengok dia mmg lawalah...apa rahsia mu wahai cik puan ita...slim melim, muka berseri..pandang tak jemu wei...eh..leh tolong kirim salam kat mieza tak :D

Ni pun 1st time jumpa si adik manis nie semanis chocolate nie...dia ni mmg manja aaaa and sweet je orangnya tau, murah dengan senyuman...suka i tengok nani nie tau! *hugs*


Kali pertama bertentang mata, hatiku berkata siapa dia si gadis ayu nie...~ hahahaha, cam poyo je ayat nie ~ tapi betul pe...nama ayu orangnya memang ayu tau! Friendly and jovial, 'akak' suka!


Puan sri ni plak agak pemalu ~ i rasa lah kan~ tapi uisshhh masa i berdiri kat sebelah dia, terasa lah rendangnye i...tinggi lampai tul dia tau...bestkan, leh jadik model ooooo.. alamak mama azlina, muka kita berdua tak ready aaa masa snap nie..takpe lah ek..halal kan lah iye :D


Dan kalau bukan disebabkan puan sri yang peramah nie ..tak dpt lah i jumpa blogger2 pamos nie tau...makacih dee i lap u lah!

Masa nak balik tu kan..ada plak last 'kopek' ~ nani, haipp, senyum ek ~ nye piccas. Ni pun nani lah nie...leh dia ternampak kete ayu parking kat lot tu..hehehehe apa lagi..berposing aaaa...nama pun blogger tegar...kat parking pun leh jadik posing tau! Gambar nie tak clear lah plaks, tapikan dee laling, apa ke benda lah u dok buat tu...ngintai sapa *ihiks*

Kepada semua yang i dah jumpa nie...thanx ek..sorilah i lewat bebenor sampai, dah tu datang tangan kosong balik berisi..malu tau i....neway, nice meeting you, you guys rock! insyaAllah ada rezki kita jumpa lagi k, hope uols tak lah serik jumpa i...

21 comments:

mc ta said...

uish..best tuh..boleh together-gether kan? :-)

*ayu* said...

nice meeting u tadi rasp...
nanti leh la kita dating lagik ek? hehehehhe...

u rawwkk!!!
muah muah!

rasp said...

mc ta,
: a'ah best bangat, walaupun i rasa cam kelam kabut tadi mmg syiok aaa :D

ayu,
: kecik tapak tangan, satu pavilion i tadahkan :D smoooccchhh...

Khas Lysha said...

bestnyerr... seronok tgk korg bergumbira ;)

Izan said...

wah.. sonoknya sessi berjumpa jumpaan ni. =)

rasp said...

khas lysha,
: mmg best sis..jom kita bergumbira :D

izan,
: a'ah kan sis..bestkan :D

azreen said...

wah bestnye dapat dating2 ngan blogger2 tu......jeles nye tak dapat nak join....huhuhuhu

eya said...

entry yg sm cm sis Dee..hehe..

rasp said...

azreen,
: next time, if i nak dating2 i roger2 u datang tau :D

eya,
: ater namanya pun jumpa geng yg sama...harus sama lah kan :D

dakgilachoc a.k.a nani said...

isk isk isk...kita mmg semanis cokelat kak..jgn tatau ni hantu cokelat ni....harussssss manis sentiasa....kekekekeke..*dgn nada perasan* ehekhek...

Dee said...

jgn ingat sy tonggeng2 tu nk tentotlak...hahaha..ingatkan x nmpk org blakang tu yg tunduk2 tu..apalah..hahaha..tp gambar i x canteklah..dh mmg x cantek..hahaha..sonok kan jumpa dorang..hehehe...

PerantauSepi1306 said...

memang sah meriah nie :D

rasp said...

nani,
: mmg u manis tau..sweeter than cokolat!

dee,
: oooo ingat nak skodeng saper tu hehehe..ala gambar i pun xlawa tapi mmg happening lah semalam..

perantau,
: a'ah meriah sampai tak hengat org keliling :D

mummysyafie said...

jumpa blogger tegar sungai wang iyer..ita mmg cantik..slim melim lagi

rasp said...

mummysyafie,
: iye mummy...lawa sungguh dia kan..selim plaks tu..phewwit!

ita.itu said...

alahai rasp..ko muji aku sib baik spendore x koyak..hehe..ala kita biasa je rasp...x de rahsia pun..awak pun apa kurangnye..skin u pink2 lagi..i suka ngk..hehe..best la jumpa korang..best sgt

pearlEJ said...

ohhh perjumpaan ahli2 bangsa bersatu laa nih ekk.. hehehee...

~ Lady ell ~ said...

alahai...best nye...sib baik ell jauh..kalau tk,lama gi terjah.:)tp kn,malu plak nk brcampur ngan org2 yg dh matured nih.:P

rasp said...

ita,
: sure ke tak koyak..cuba check skali lagik *ihiks* pink gitu sbb kepanasan jln laju tu :D mmg best!

ej,
: a'ah ahli2 blogger bersatu ngehehehe

ell,
: uish matured camne tu agaknya...umur senja ke *ihiks* i rasa i sorang kot yg senja lain tu seangkatan dgn u laaa lebih kurang :D

moralle said...

wah very te classs gitew, bloggers meet together-gether...

rasp said...

moralle,
: skali skala meeting sis..mmg best!