Wednesday, January 14, 2009

... award from nani ...

Today, feeling i dah suam-suam kuku...so untuk menghangatkan hariku, kita amik award k...Ni my 1st award for 2009...Bila dapat award, wajib ada rulesnye kan.. ni ha rules dia...

Rules:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.
~ Done, uiks ni dah 2009 dah...blasah je lah...tapi me cute ke? me 'cute bam bam' kot lah kan..hahahaha

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
~ Firstly i nak ucapkan thx for this sweet sis ~ agaknya dia sweet coz suka chocolate ke *ihiks* ~ padahal kami lum pernah berjumpa cuma jumpa di alam maya tapi she is soo thougthful and leh share2 award with me and the others...makacih ek sis nani. I soka sangat2...award nie utk u gak tau...


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.
~ love being a mom walaupun ada kes2 bebelan tapi still loving it :D
~ loving my life rite now walaupun byk lagi room for improvement/upgrading
~ love JJCM, see the body lah kan :D
~ love travelling dah lama tul tak buat aktiviti nie..nanti aaa nak start ...
~ love shopping - tapi now kena control skit
~ love blogging & meeting fwenz
~ agak shy shy cat, tapi if dah kenal, ramah tak hengat donia kot
~ appreciates fwenship, arts & crafts, photography, nature, books
~ dan lagi dan lagi dan lagi :D malas dah lah nak 'naik lift' nie...zaman 'angkat bakul' dah berlalu :D

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
My darling sistas : reena, ajee, Siti, eya, mar, arianna, ct elly, ell, Dilla, zana, perantau sepi, idashah, izan ooppss terlebeh sudaaa ek..hehehehe bior terlebih, jgn terkurang ngehehehehe


5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag.

Kepada yg masuk blog nie, yg i tak sempat nak gi transit and inform tu....if ternampak nama tu tersenarai, sila amiks ek..no shy shy cat...if dah pernah dpt, rasanya no harm if nak amik skali lagik...tat means u r soooooo cute lah tu ngehehehehehe...tapi if takmo amik pun no hal, no paksa2 k..ni kes sukarela je tau .....

17 comments:

eLLy said...

emm confirmed CUTE'

wakakakka

thanks darling :D

rasp said...

elly,
: kita 'cute' sama categori sis :D welkam :D

IdaShah said...

tq coz sudi bg award :)

dakgilachoc a.k.a nani said...

erk...kita cute sbb suke chocolate? uiksss...besh gak tuh...ahahahaha...yg pasti kita pun bambam gak tau kak...keskeskes..

~ lady ell ~ said...

yey,namaku disenaraikn...tq,tq..

mmuahhh

PerantauSepi1306 said...

makaseyy sis.. wah samo la den bam-bam.. mano ado cutenye haaa. ;D

rasp said...

idashah,
: my pleasure sis!

nani,
: eleh..mana ada bam bam..u sweet like chocolate je..thx ek sudi share award tu sis..

ell,
: heheheheheh..welkam sis..smoochh

perantau,
: no prob sis..eh cute pe tang pipi tu..we geng bam bam *ihiks*

Khas Lysha said...

tahniah dpt award cute nie.. ;)

* dah add link and follow.. *

sHwEeT ByAtcH said...

yuhuuuuuuuuu...

dapat award... tenkiu2...

nnti Dila amek erk. *muuuahhh*

Shopaholic Mama said...

'love shopping - tapi now kena control skit' hmm, I must learn from you this!

rasp said...

khas Lysha,
: tq..and tq dah add..


dilla,
: no prob sis...pleasure! smoocchhh


SHM,
: nowadays have to control sis..maybe becouse of 'bigger plans' kot..ermmm *ihiks*

Dee said...

u mmg cute sis..no doubt!!hehe..

lily lotus said...

u deserved it! cute ;)

reena said...

tenkiu sis... heheh...

azreen said...

wah glamer nye award....hehehhe

Izan said...

wah nama i pun ada... teharunyer. tima kasih bebanyak. nnt i tempek kat blog no...

rasp said...

dee,
: me cute bam bam! hahahaha

lily,
: hehehehe sis tq..

reena,
: welkam laling..

azreen,
: a'ah terasa cam dpt grammy plaks hehehehehe

izan,
: wokez, no prob..amik tau!