Thursday, January 22, 2009

... aksi ...

Masa ke Melaka tu, of coz lah kan w'ouls semua hepi, tapi i rasa si Sapphire nie mmg gumbira sungguh..or mungkin disebabkan dia dah besar skit and dah leh express herself better maka terserlah lah kegumbiraan, curiousity and ke-aktifan nya... layan pics je lah ek...



tapikan...i ja'at tau...i snap gambar nie masa w'ouls kat Stadthuys tu...i rasa kelakar sangat... cuba ouls tengok photographer dia...posing maut tu padahal dia cuma nak amik pics of her fwens je kan..ngehehehehehehe...kelakor sungguh..sib baik they all tak prasan i snap gambor nie..kalo tak mau kena kejor ngehehehehe

20 comments:

Mommy Lily said...

ye kan bila anak dah besar sikit dan cerdik, kita nk gi mana2 pun rasa syok sbb mereka dah pandai nk tengok itu ini dan suka jalan2

rasp said...

mommy,
: tul tu mami..bila dah besar suka lak tgk gelagat gumbira they all kan..cam they all pun leh enjoy sama holiday tu!

sWeEtdARLinG a.k.a Afkar'z said...

dah lama teringin nak cuti2 mesia cenggini, tidur hotel.. tapi hubby asyik takde masa & takde duit... :(
kekekeke

ratna said...

nyomelnyer anak akak ni... pandai bergaya gak tu.

kelakar ler gaya org tu nak snap gambar.. hik hik..

PerantauSepi1306 said...

sapphire mmg cumelll.. suke tgk dia jugak... hehehehe speshly part pipi tuh.. neway sis gambo ni anto la gi kat paper mana tuh.. the star kot.. letak la tajuk 'u pose i pose'.. hiks.. misti leh menang aksi terbaik minggu ini :D

rasp said...

afkar'z,
: insyaAllah yang nanti hubby dah ada rezki. confirm ada masa. confirm leh gi holiday...

ratna,
: sis, susah nak suruh dia dok diam2 tau nak snap pics...:D

kelakar kan sis :D

rasp said...

perantau,
: pipi tu dah susut skit, aktif 10terlebih, makan main2 plaks tu..

ha! antar ke paper...nanti kang i kena saman dek org tu hehehehehe

Shopaholic Mama said...

Sapphire is so lovable!

That photog posing ter-lebih dari subject pulak!

~ Lady ell ~ said...

tk pe sis..budk2 ni kalu aktif maknanya cerdik...n sapphire sooo cute dgn pose2 tuh.

alamak!photographer tu lebih pose maut dr org yg die shoot la...

Khas Lysha said...

klako la photographer tu plak yg over possing.. he he he

azreen said...

hehehehe...sempat lg sis ni ye.....sib baik diorg tak perasan kan....bersemangat tu nak ambik gambar....

moralle said...

muka gegirl dah macam muka u lah sis.....

pearlEJ said...

tukang ambik gambar lak posing lebih... hahahahaha...

Blushwax said...

Wahhahhahhaa! She's doing her task with her heart, soul and her body lah. hur hur.

Sapphire! Geramnya I tengok si manis ni. I tak kisah..masih jugak nak kidnap dia. hehe.

sHwEeT ByAtcH said...

im sooooo geram bile nengok si kecik ni tau!! nk cebit2 je pipi tu

Izan said...

kahkahkah... gambo yang last tu tak boleh tahan. sempat lagi tu tangkap gambo org lain yang tgk sakan tangkap gambo...

dakgilachoc a.k.a nani said...

comelnyer sapphire..eeee...suka tgk..kecik2 dh pandai posing...

wah2..cino tu kemain erk..nak amik gambo pn dgn dia2 sekali posing...ahahaha...

Dee said...

tu posing nak dpt gambar cantik tu rasp..hahaha..cutelah sapphire..kalo auntie dpt auntie pelok kuat2..n gomol2..hmmm!

mummysyafie said...

dalam banyak² pic tu...yang last mmg lucu..tergelak sorang kat opis ni

rasp said...

SHM,
: hahahahah tu lah kan sis..

ell,
: sib baik i ambik gambar dia, kalo tak rugi jek dia pose maut tu kan :D

azreen,
: hehehe i pun snap nie sembunyi2 tau, konon2 snap pic pemandangan kat situ aaa...hahahha cam mamarazzi i nie kan :D

moralle,
: eh iye ke sis...i loike!

ej,
: tu la pasal kan sis..hahahahaha..

blushwax,
: a'ah all out dia kan sis :D

if u sanggup with ke-aktif-annya..silalah kidnap..

dilla,
: meh i cubit2kan nak..

izan,
: tempation too strong..kena snap gak! hahahahaha

nani,
: tu yang akak tak tahan tu..wajib snap gambor dia..

dee,
: a'ah ek sis..baru gambor tu kelazzz hahahahha

mummy,
: i tgk 10 kali pun i gelak gak tau...