Thursday, January 1, 2009

... 1st ...

My 1st entry for 2009 goes to sis Dee.

Sebenarnya ni kejadian petang semalam kat opis. I ada looong discussion dgn big boss i, supposedly start kul 11 tapi start kul 12 till kul 3 camtu..iye no lunch break tau, cian i :D Habis je discussion tu, i balik ke bilik i... then the receptionist datang kat i bawa satu envelope..seperti biasa i ingatkan for my big boss.. rupanya for me...

Terkezut gak i, padahal i expecting sis dee ni nak datang but i thought dia kata nak roger2 dulu sebelum datang...i ada pesan kat Ima ~ kawan sebilik i ~ if dee call nak datang and i lum abis discussion, i nak minta dia bagi kat receptionist dee's gift from me tapi tak de rezki u lah sis..takpe, nanti insyaAllah bila i free i will roger2 u kita gi lunch ek...

This is her gift for me...suka banget...i dapat an orange purse and oso tudung nie..yippee, bertambah koleksi tudung i...tapi sis gambar i pakai tudung tu, i lum expert lagi tau...kena blajar pakai tudung lilit tu... hehehehehe... sis dee thank you sooooo much!

Lepas dapat gift tu, dengan tangan terketar-ketar and hati dug dag dug dag, i pun roger2 dia...suspen gak nie, 1st time nak berbual dengan dia.... but when we talk, she is sooooo warm and friendly...lega i coz i ni sebenornya agak2 pemalu skit owangnya ~ iyeke? ~ sib baik sis dee friendly tau...suka lah berbual dengan u sis...next time leh roger2 lagik ek :D

Again sis, thanx for the lovely gift! i looooooove it sooooo much!!! Smooooccchhhh!!

12 comments:

reena said...

sis...sgt tantek pakai tudung tuh... believe me...

p/s: pemalu ker??? *wink2*

elle said...

wah akak!!!manis dan ayu gitu...baik sis dee tu...nanti bila dia nak kasi elle pulak!!! he he

mc ta said...

wah..siapa wanita yu bertudung biru tuh?
Tak expert pakai tudung lilit..kita lagilah tak tahu langsung.
Takut nanti terlilit leher..pengsan lak..keh..keh..

sHwEeT ByAtcH said...

chumelsssss...

lps ni tempek byk2 taw pic sis.. ske tgk...

Shopaholic Mama said...

Selamat Tahun Baru - moga rezeki Sis bertambah..Amin...

Dee said...

wah..dh cantiklah tu..tp kalo longgar tang leher..kasi ketat pakai pin tudung je...pastu ejas sket2..cara lilit byk style..hahaha..pandai gayakan tudung..tp...arrrggghhhh..bilalah aku nak insaf ni..jeles ngan rasp..dia dah berhijrah..anyway congrats!!

rasp said...

reena,
: tenkiu...
p/s ~ kalo kenal lama agak ramah kot tapi kalo baru2 agak pemalu *ihiks*

elle,
: tq... takpe elle, i pun leh bagi kat u tudung ngehehehe

mc ta,
: tudung lilit mmg tak reti sangat..nampak tak kemas je... hahahahah takut pengsan ek..

dilla,
: chumels ke chomot :D

SHM,
: thx sis..same goes to you ...

dee,
: take ur time.. bila dah agak2 smpai 'seru' tu kita berhijrah lah :D kena praktis byk2 pakai tudung lilit nie...thx sis, mmg suka banget tau..

eedany said...

eedany pun still tak pass pakai tudung lilit tu. Tapi sis so cute!

tangan terketar2 dan dug dag tu yg mahal tawww...

:)

rasp said...

eedany,
: mmg tak pandai sis, kena praktis! praktis makes perfect :D

PerantauSepi1306 said...

so chumellah sis... kalo ai tak shesuai pakei camtu.. nanti nampak lebey bam-bam.

btw, ayat pemalu tu cam tak caya la plak kan.. ekekeke.. sbb sis kan ramah tamah gitu ;D

mummysyafie said...

sungguh lawa!!!

lagi² kaler biru sis..tapi kiter pun tak reti pakai tudung lilit² ni..nak belajar gak la

ザリア said...

sis da kai tdg la..cantek.
kdtgan maal hijrah yg bwk perubahan sis..Tahniah.