Friday, October 31, 2008

... wiken ...


HAVE A GREAT WEEKEND UOLS...
TAKE CARE ....

... cha cha marba ...

senangnya dalam hati..
2 hari nak cuti..
dunia...seperti...
ana yg punya ....

Ngehehehe punyalah sronok nak sambut wiken kan..isk isk isk..padehal tak dak plan happening pun...

Petang semalam lepas balik opis, SH ajak gi makan rojak johor ala-ala pasembur tu. Masa tengah w'ouls sedap ngap, baru teringat nak amik gambar, ni je lah yg ado...tak clear plak tu...


I nie sebenarnya tak brapa suka pasembur ~ ala cakap tak suka, letak depan mata, ngap sampai abis gak ~ tapi i rasa not bad aaaa pasembur yg ini. Patut my SH suka makan pasembur kat sini..yang kat ampang dekat dengan spca tu, yang sederet dengan stall 'studio' yg depan 7E tu... kot kot sapa2 nak pi try... kat situ kan byk kedai2 makan, satay zaini kat situ pun ikut tekak i sedap gak...

Btw, my lil missy, sapphire selsema lah plak Nampak gayanya mmg tak leh ke mana-mana sgt lah wiken nie. Adalah planning skit lah tapi tengok aaaa kejadian ke tak...

Lunch hour nie hopefully tak byk keje, nak gi cari gift. Walaupun kat jalan blakang opis i ni mmg happening every friday, tapi if i byk keje, tak gak i kuar tau. Siap mintak gengstarz i tolong tapaukan food kkdg tu coz i prefer habiskan keje so tat i leh enjoy my wiken.

Neway, hari tu masa ke blog mamarazzi VIP yg vogue gitu, madam EJ, dia cakap dia dalam proses nak simpan rambut panjang kan. I ni plak haritu dah panjang melepasi tali bra oopsss kat blakang tu tapi dah kerat. Nak tempek gambar masa sebelum potong, tak dak pulak gambar i .. iye lah mmg i tak suka amik gambar muka ku yg mmg ehem ehem tembam tapi tomei tu kan hahahahaha...nak tak tengok gambar i rambut pendek tapi yang dah panjang balik nie..dulu rambut i same length semuanya..now i buat layered..feast ur eyes my dear fwen...

# gambar i telah pun "di-tarik" ooppsss

payah nak dpt gambar i yg clear water gini kan...ini gambar kamikaze namanye ~ pipi ku yg tembam tu buat2 tak nampak iye....


Masa potong tu paras bahu now dah lepas dari bahu...Ekceli dah sebulan dah pun i kerat ni lepas raya aritu, tapi bila org sibuk nak simpan panjang, teringin pulak kan nak panjang..uish mmg tak tetap iman tul i nie *ihiks* tapi i tak kisah sangat pun, coz nanti panjang gak kan rambut...

Apalah i melalut nie, atte namapun n3 cha cha marba ~ ertinya pada yg tak tau, campur aduk gitu kan...wokez lah...enjoy ur friday, have a good lunch...


... happy thought ...

Gooood morning fwenzzzzz...

HAVE A BEAUTIFUL FRIDAY!!!

Thursday, October 30, 2008

... books ...

I enjoy reading. My precious four pun i encourage suruh membaca, dari reader's digest ke ensaiklopedia ke buku crite ke newspaper, tak kisah apa pun, asalkan they enjoy reading too...

Sundays kalo kuar tu...kkdg tu merembatlah my kids buku crite..lebih kurang nilah hasilnya...

ni skit je tau lum termasuk stok i & SH. Ni kiranya my kids nye lite reading for the weekends...

Tapi for Sapphire i jarang nak beli buku banyak-banyak jez yet. Ni je lah koleksi buku dia at the moment, yang buku 'water doodle' tu dpt free masa bila beli her milk. Skarang ni yang best tu, if i cakap kat dia "where's millie the mermaid?" tak pun "where's submarine dives glug glug glug"..dia akan amik buku yang i minta tu..kiranya dia dah kenal buku crite mana yang i nak kan...



dan she pun pandai baca tau, naper tak caya ek, tengok lah nie, layaannnnnnn...

video


hahahahahah...taip kali dia buka buku dia baca ~ kononlah kan ~ ni lah rupanya, kalo tak paham pun buat-buat paham aje le :D

Wednesday, October 29, 2008

... kecoh la lu...

Hari nie last day of syawal..29 syawal kan...

So the last open division today i pegi lah ... Seperti biasa lah makan-makan bagai kan...Takyah crite pasal makan-makan nie, food memang sodap lah.. macam-macam ada...satay, nasi hujan(agaknya lah tu), lemang, rendang, roti jala, buah-buah...

hidangan yg mabeles tadi

Ni i nak stori kejadian sebelum w'ouls gi ngap...Memang majlis start kul 12 tapi i dah inform kat division tu, big boss (Dato A) 50% pegi ke tak coz dia byk plak appointment today... in fact, i re-confirm this by asking Dato' A himself.. Dato' A sebenornya cakap suruh they start without him coz of his appointments...i pun bagitau lah kat PA div tu...settled or so i thought..

Tetiba kul 1.15.. ada lah sorang hamba Allah nie, boss gak lah, Dato C, datang kat i dengan nada yg kuat, stok2 tak yah pakai speaker kan..sound sound kat i, kenapa tak inform Dato' A ada makan-makan and everyone dok tunggu Dato A to start majlis tu. Siap cakap tak elok tau kalo hanya disebabkan Dato' A tu big boss everyone have to wait and time is wasted and all the jazz laaaa....uishhh i dah start rasa dah muka i kepanasan beb...hangen lah i...

Ada i kesah dia ni boss ke tak...terus je i cakap dengan tenang, soft spoken & with a sweet smile gitu kan... Dato C, lenkali nak tuduh, jgn main serbu je boss, bagi salam dulu, pandang kiri kanan... Dato' A byk keje & infact dia sendiri cakap he might not be able to attend and oso i pun dah suruh depa proceed with this function! Tapi kalo u rasa nak ajak jugak Dato' A pegi, no hal...jap lagi i akan inform Dato' A...in the meantime, leh tak jgn buat kecoh kat sini, hormat skit coz Dato' A is having someone with him...what kind of image we portray kalo suara tinggi ke laut ... ni opis ke kedai mamak.... ha ko..amik...

Dato' C ni stok2 panas baran, rasa diri besor benor, ckp mmg ikut suka mak bapak dia..tapi ada i kesah.... i rasa dia cam terkedu & terkezut jap i ckp camtu coz dia jez stared at me :D Tetiba Dato' A kuar opis dia ke opis i and said... Dato' C, apa bising-bising nie...ada apa hal... & bila dia diinform pasal majlis nie..dia pun explain to Dato' C dia dah suruh proceed coz dia byk keje... tapi if penting sangat majlis tu..jap lagi dia turun biar dia settle a few things dulu.. termalu ko kena sound big boss...

And of coz, sapa yang heppi...ahkak lah dik oooiiii...lagi heppi bila turun je, i disuruh dok kat meja VIP gitu, hijau je muka Dato' C tu pandang i.....wuhuuuuu sib baik i tak loncat2 tau...and for your info..majlis tu memang dah start without Dato' A pun, infact dari kul 12.30 camtu dah start... w'ouls turun pun dah almost kul 2 and Dato' A pun tak kisah....kecoh lah lu Dato' C!!!

... hijau ...

I nie kkdg tu boring tengok keadaan meja keje i tau...cam last friday, tau crite basi tapi tak kesah lah kan...layan je lah...erm apa ek...oh last friday...i gi beli ni ha...nak meng-hijau-kan meja...dia ekceli ada byk type tapi 1st round, rembat nie dulu...next month, tengoklah kot2 nak tambah koleksi....

tadaaaaa....



nice tak..ckp nice gak :D ~ paksa tu .. suka tgk pasir kaler2 tu...

sebenornya kecik je pokok nie..tengok i letak hp i...dekat same size kan...



lepas nie leh nyanyi lagu zainal tu..hijau ... hahahahahaha...

Tuesday, October 28, 2008

... wishes ...

Very the bz lah i nowadays...bz ada, buat-buat bz pun ada..ditambah plak virus M menyerang...mangsanya blog i ni mula lah nak bersawang bagai...

Neway, hope lum terlewat to wish kpd sesiapa yg celebrate occasion nie..."Happy Diwali"..hope uols have a great celebration...

Then to darling Eedany, happy belated birthday sis, stay ayu gitu ya!

To Perantau Sepi's son yg juga seorang blogger cilik...happy belated birthday aiman...rajin2 blajar k, nanti leh main psp tu puas2!

& oso to EJ's Diary...happy birthday dearest blog!

& kepada yang i termiss nak wish sbb lum lawat blog..nanti i terjah ek..jgn marah!

uish banyak kejadian ek masa i dok menyepi...nanti kelapangan i menyinggah & qada blog uols k...and i know i pun kenalah update...nak kena cari ubat lah untuk lawan virus M nie... :D

Sunday, October 26, 2008

... hehehehe ...

next top model


ninja cats


karate hamster


i'm having a bad hair day
..
..
..

kekenyangan selepas ber-open house...hehehehe!

Saturday, October 25, 2008

... bad temper ...

Crite ni mungkin ada yang pernah baca..rasp pun dah pernah baca, tapi rasp mmg rasa pengajaran crite ni amat bagus, jadi rasp skali lagi nak share ni dgn uols....

Bad Temper

There once was a little boy who had a bad temper. His father gave him a bag of nails and told him that every time he lost his temper, he must hammer a nail into the back of the fence.

The first day, the boy had driven 37 nails into the fence. Over the next few weeks, as he learned to control his anger, the number of nails hammered daily gradually dwindled down. He discovered it was easier to hold his temper than to drive those nails into the fence. Finally the day came when the boy didn't lose his temper at all.

He told his father about it and the father suggested that the boy now pull out one nail for each day that he was able to hold his temper. The days passed and the boy was finally able to tell his father that all the nails were gone.

The father took his son by the hand and led him to the fence. He said, "You have done well, my son, but look at the holes in the fence. The fence will never be the same. When you say things in anger, they leave a scar just like this one. You can put a knife in a man and draw it out. It won't matter how many times you say I'm sorry the wound is still there. A verbal wound is as bad as a physical one."

Kata-kata boleh menjadi madu dan juga racun especially bila kita marah..jadi think before u talk, tak pun bila marah tak perlu berkata-kata :D choose ur words wisely..love peace not war!!!

# auto published

Friday, October 24, 2008

... tenkiu ...



Mula-mula skali, rasp nak ucapkan "nandre", "shukron", "danke", "arigato", "gracias", "gracie", "merci", terima kasihhhh yang terhingga kat uols semua...sebab apa?...ha..sebab tanpa disedari i tengok-tengok web counter i dah mencecah 10k lebih...uish memang tak disangka, tau. Ni pun sebab uols lah yang rajin menerjah blog ni, sebab tu i nak ucapkan ribuan terima kasih dan gak nak mohon maaf if tanpa rasp sedari mungkin ada n3 yg terkasar bahasa ke, menyinggung perasaan ke, yg memboringkan ke, yang tak puas hati ke...maap ek, jgn simpan dlm hati tau...

Again tenkiu....u make my day... nak bagi hadiah kat semua coz memang all of u deserve it, ermmmm ahkak ni bukan jutawan dik ooooiiiii... so terimalah gift yg ala kadar ni as a token of fwenship & appreciation from me to all of u my 'gengstarz' samada yg silent or yang slalu dok tinggal jejak kasih kat blog ni...amik ek if sudi...love u guys, u guys rawkkkk...



and last but not least i would like to wish uols....




... the news ...

Mula-mula skali nak ucapkan makacih kepada fwenz for your concern...maaflah sebab terpanic semacam je n3 semalam...jadi biarlah i crite kat u pasal news tu...

Pagi semalam, masuk-masuk ofis, tunggu kul 8.30am i terus call my geng kat HR nak minta tolong opis boy buat some official errands lah kan..tetiba je she told me "sis, got some bad news nie... Lan (driver my MD) involve dalam accident awal pagi tadi masa on the way ke rumah MD nak amik MD...baru jap ni polis tepon, minta org ke hospital" i punyalah terkezut...i ask her teruk tak..dia cakap.. "sis, i cakap kat u, tapi jangan cakap kat sesapa ek sampai i reconfirm..polis tu ckp suruh gi buat pengecaman, kiranya kalo polis cakap camtu, dia meninggalkan sis..." MasyaAllah, betul ke ni apa yang i dengar nie....tapi she said jgn cakap apa2 sbb nak pastikan dulu betul ke tak ..... dan akhirnya memang betullah berita pulangnya Arwah Lan ke rahmatullah itu...

Arwah tu baik sangat orangnya..peramah, prihatin, murah dengan senyuman dan senda gurau, tak pernah menyakitkan hati orang, ringan tulang, muda plak tu..baru berumur 3oan, anak-anaknya 2 orang kecil-kecil lagik, yang sulung 3 tahun yang nombor 2 tu baru setahun setengah rasanya ... tiap kali dia lalu depan opis i, mesti dia tegur i, bertanyakan khabar..dah makan ke belum, sihat ke tak, bertanya kabar pasal keluarga....

Hari Rabu lepas, seperti kebiasaan arwah tanya, "sis u dah brekfast ke?" dan seperti slalu i jawab.." lum, tunggu Lan blanja la.." dan slalu jawapan arwah.."jom sis, skarang gak Lan blanja" tapi semalam dia jawab "ntah lah sis, bila lah sis nak merasakan Lan blanjakan..ntah dapat ke tak....." masa dia jawab camtu, i memang terkezut tau tapi i sempat balas "isk i gurau je lah...tapi kalo memang Lan nak blanja gak, esok lusa pun insyaAllah leh kan.." dia hanya tersenyum dan berlalu...

Sedih tul i rasa tau, mengalir airmata i ni bila terkenangkan kejadian di atas ... Ajal dan pertemuan telah ditetapkanNya kan...dan i redha dengan kehendakNya...

Pagi semalam bila confirmed je newz tu, terus i sms my boss lah... big boss masuk ofis dulu, then dalam pukul 1 tengahari, we ouls pergi ke rumah org tua arwah utk melawatnya buat kali yang terakhir....

Pilu sangat bila i tengok wajah isteri arwah yang kelihatan sayu tapi tenang dan anak-anak arwah yang tengah seronok bermain tu..mana lah budak-budak tu nak fahamkan...ramai yang menitiskan airmata bila tengokkan anak-anak arwah ... dan sesungguhnya isterinya memang tabah...

Ya Allah Ya Tuhanku, ku memohon padaMu, berikanlah kekuatan dan petunjukMu kepada isterinya untuk membesarkan anak-anak kecil itu..permudahkanlah segala urusan mereka... dan semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama orang-orang yang beriman...Amin

Al-Fatihah..

Thursday, October 23, 2008

... bad news ...


Pagi ni masuk-masuk ofis i received a very bad shocking news......
And I am soooooooooo sad.....
Still waiting for confirmation....
Praying hard for the best......
Things are pretty chaotic at the moment...
Will inform uols later on this matter....
Please do take care of yourself....

Wednesday, October 22, 2008

... open division ...

Yesterday kul 11 lebih camtu, ada satu division nie buat makan-makan sempena raya..nak kata open house tak leh kan..so open division lah kot *ihiks*

Orang dah menjemput, kita kena lah gi kan..ooopppsss padahal hati ku berbunga-bunga nak gi ngap tau...tak banyak amik pics..malu gak aaaa...jamuan owang lain kita plak yg nak bersnap bagai kan...

i sampai timing cantiknya...owang tengah baca doa..

lepas tu seeerrrbbuuuu hahahhaha

ni antara food gengstarz i amik ke port-port tersendiri..


ni plak crite dah basi, crite hari jumaat lepas..pun makan-makan tapi division lain plak... i dijemput gak, cam vip plak ek jemput2 gitu, verangan tak boleh blah hahahhaha...serbuuuuuu... tapi iyelah gambor ngak byk..'kemaluan' ku tetap ada tapi bila makan, lupa plak malu-malu iye...

ramai jemputannya..tak cukup tempat duduk, tapi makanan cukup..pandai-pandailah cari port...tapi best tau bila dok camni..cam kenduri plak kan...meriah tul..

antara food gengstarz i yg sempat diambil gambarnya..lain tak sempat coz dah ngap...

Syukur alhamdulillah di atas rezki yang diberiNya..

Tuesday, October 21, 2008

... pabila larut malam ...

Semalam masa download pics ternampak gambar-gambar nie..isk macam panca sitara 'pabila larut malam...' plaks..stevie wonder pun boleh hahahhahaha layannnnnn...






ni lah keje anak2 dara i tau tak... melaram tak pun kkdg sapphire lah jadik mangsa kakak2nya... macam2 they ouls kejekannya...tapi ada dia kesah...idoookkkk..lagi dia suka le *ihiks* oh ya...ni lah rupanya sapphire skarang bila suruh dia smile nak amik gambor, sila abaikan kekemasan rumah ku itu iye..& juga my Aqua yg dok tergolek dog tu...

# wahai my precious, jgn marah ek ibu masukkan gak ur pictures here...skali skala leh lah kan... ekceli my kids yg besor2 tak nak their pics ditempek dlm blog i nie *ihiks* nak low profile konon lah ....

Monday, October 20, 2008

... hepi b'day Mieza ...


Mieza .....
HAPPY BIRTHDAY!!!
Smoga dimurahkan rezki, dipanjangkan umur, sihat sejahtera
dan diberkatiNya selalu....
and may all your wishes comes true...

... summary ...

My wiken...Bz hal ehwal famili..SH ada hal tis wiken so tinggal i sorang to uruskan my kids... so planning nak membzkan diri dgn open houses semua tak menjadi...

Saturday, supposedly nak pegi ke open houses bosses and kezen..tak dpt pegi, main reason, sapphire dalam kereta susah nak handle by my kids..coz she will jerit/cry in attempt nak suruh i take her..she mencik dok dalam car seat..tapi if SH drive, leh pulak dia dok lama-lama isk isk isk..

Neway paling jauh i leh drive with her screaming is to Carrefour...So pegi gak coz nak belikan rations for my son yang nak masuk balik asrama...after that balik rumah and stayed home till malam..

Sunday pun supposedly nak pegi open house kat selatan KL tu pun tak dapat...again me alone with kids... My son masuk balik asrama today... Daughters ada open houses kawanz masing2.. so me & sapphire lepak2 kat rumah je... *uhuks* but sempat lah i mengemas rumah :D

Bila di-summarize-kan gini cam tak bz kan.. tapi in real life..aduh letih ooooo managing this tiny family of mine..

Friday, October 17, 2008

... wiken ....



Maaf... today ke-bz-an tahap dewa dewi.....nak update & letak pics, tak leh...dono why pics tak leh nak load, system i kot...tak leh nak spend so much time trying kan sebab nak habiskan urusan seri paduka baginda ~ cewah, konon :D so tengah mem-bz-kan diri tadi, tengok2 jam dah kul 5, update pun lum lagi... ya ampun...insyaAllah ada masa malam ni i try again k...

But nak wish my fwenzzz semua have a wonderful wiken...take care..yg nak ber-open house, nak gi open house...enjoy urself..safe driving...and no matter what you guys are doing, ingat orang tersayang k...

SMMMOOOCCHHHHH!!!!

Thursday, October 16, 2008

... lampu raya ...

Today, pagi-pagi i dah kacau my sis kat seberang tu... hehehehehe she bz kat opis, i bz kacau her..naughty me! Takpe kan sis...skali skala :D

Then i ke carrefour konon nak beli 2, 3 barang je...tup tup biasalah sasaran terlebih hehehehhe 3 plastic bag tau..bukan 3 barang je... *uhuks*

I beli nie...lampu raya ke? oh tidak...bulb raya je hahahahahah... tak lah... semalam i notis lampu i, satu bulb dah off..tengok stok bulb ngak ada so itu sebenornya tujuan nak menyopping...


rembat ni for emerald... she suka tengok movie barbie... dia ada collectionnya...



Selesai sopping mopping bagai...terus teringat nak makan hor fun kat old town... sensorang?...sorang pun sorang lah...zass ke old town kat ampang waterfront tu...makan hor fun & ice lemon tea.. sedap sehingga menjilat jari eh chopstick...


Yikes esok dah nak start keje...takpe lah dah friday dah pun wuhuuu...1 hari je kan...alangkah gumbiranya hati kalo tiap tiap minggu leh camni .... amboi amboi amboi melampau lah i kan...

Wednesday, October 15, 2008

... sepi ...

Today, my off day... tapi macamana pun tetap bangun awal iye... kul 5.30am, mata dah terbuka *uhuks*

Bangun pagi, buat apa2 yg patut... send Sapphire babysitter then terus ngadap blog & dvd... leh gitu..wuhuuuu syiok... bermalasan...hahahahahah...

Pagi tadi layan crite nie....

skrip dia agak bagus lah.... yg tak tahan tu part afdlin & vanida.... masa afdlin cari v, then jumpa dia....

v : awak cari saya ke?
afdlin : iye.... seumur hidup saya wak...

perghhhhh tangkap lentuk gitu kan hahahahhhaha...walaupun tengah melayan sepi tapi diriku tak sepi tau...

sambil2 layan dvd tu chot chet dgn sis kat jb.... habis je chot chet dgn sis jb... sis i yg kat selatan plak... fuyuuuuu... best gitu kan... cuti2 leh chit chat sana sini.... sambil chit chat dgn sis kat selatan tu, i layan starfruits...emmmm sedap tau...

to both my sis.... thanx temankan i bercuti... hepi bangat....

Tuesday, October 14, 2008

... bz ...

Fwenzzz sowi lah today i ke-bz-an skit..tapi whenever got free time skit..i still terjah ur blogs tau.. baca-baca dulu..yg mana i sempat leave comment, i leave but mana i tak sempat i will later-later k..


neway i am


sebab soklan ni dituju ..

and got this wonderful short answer....


yes my fwenzzzz, rabu & khamis ni i cuuuuuuuutttttttttiiiiiiiiiiiiiiiii.... the much needed break..yuhuuuuu!!!! so esok i cuti but kat umah aje memang kes nak relax, layan dvd, layan blog..lebih kurang camtu aktiviti i......

till then..nak finish off a few more things before i cuti.....take care!!!!

Monday, October 13, 2008

... open house ...

Aduh...kepenatan tul wiken baru nie.. open house sana sini... agaknya coz ni 1st wiken bagi org2 kl selepas cuti beraya...so berebutlah semuanya nak buat open house kot...

Hari sabtu, i bermarathon open house... tengahari gi jumpa my precious kat asrama dia dulu... bawa food bagai...then sat with him jap stori mori, nasihat2 bagai, hugs & kiss2 then ciao coz.. pukul 2 umah my aunt, kul 4 umah my SIL then malam umah my bro ..... tetapi disebabkan jam tahap dewa hari sabtu tu... yang pukul 2 jadi pukul 3.30..yg pukul 4 jadi pukul 6.30.....aduh penat wooo camtu...sib baik umah my bro malam, tak de lah terkejar-kejar... umah i? ntah le ada ke tak.... macam tak de je... bukan tak nak buat tapi banyak rintangan pulak tahun nie ... dugaan dugaan....dengan redha nya saya terima segala dugaanNya....eh..apa plak i melalut nie...

Hari Ahad..relax skit... tengahari open house umah my ex opismate..then petang umah my kezen.... then balik umah rilex.....no pictures ek...a'ah sebab bukan aje jam tahap dewa tapi kemalasan i plak tahap dewi nghehehehehehe....

So, how's ur wiken? mesti ke-bz-an gak kan......

... monday ...

Friday, October 10, 2008

... relax weekend ...


EnJoY Ur WiKeN.... TaKe CaRe & SlAmAt BeR-OpEn HoUsE!!!

... pantun 'hangen' ...

Semalam mmg lah i hangen tak hingat donia
Sebab tu i menyepi seribu bahsa
Kalo i berkata, mau ada yang terasa
Lebih baik i dok diam-diam aja...

I tak sangka 'ko' jenis bermuka-muka
Nampak baik tapi mak aiiiii ... setan sebenarnya
Your attitude really really buat i murka
'Beb' hari ni u ketawa, esok lusa u akan meraung pula..

Tapi my 'fwen' jgn ingat i nak/akan bersimpati
Kalo i diam doesn't mean u dah dimaafi
Ingat! If u buat kat i lagi camni
Balasannya maybe not lani but kat akhirat nanti...

Kekadang i tak paham manusia ni
Apa faedah yg dapat bila bagi orang sakit hati
You tak untung apa-apa, malahan rugi
Nak2 org tak maapkan, berdosalah sampai mati...

... kezutan ...

Petang rabu diisytiharkan hari kezutan ngehehehe... coz i dapat nie, terkezut i tau, sebab tak expect, nak nak dah lepas raya...suka suka sukaa.....

Makacih sis ...maap tempek gambar nie lambat..tapi i looiikkkee bangat kad ni tau, cantik!



Lepas tu, balik umah, dapat plak kotak nie..terkezut seminit coz wondering dari mana depa dapat alamat umah i...neway makacih lah iye atas pemberian ini *ihiks*