Thursday, December 18, 2008

... tag tawin ...

Baru je nak warm up engine, gedebom dah kena saman uwaaaa...dah byk rasanya saman2 i tak berbayar...i takmo nak tangguh yg nie...sebenornya baru jek semalam i dok godek pc i ni, ternampak ada pic nie so leh terus bayar saman cik puan mznana, silalah menjamu mata kengkawan gambar kamikaze i nie *ihiks*

Rules :

1. sila tepek gamba kawin sendiri bukan gamba yg korang google!

2. tarikh korang kawin

3. tag lar sape2 yg korang suke


me nikah 21 april, 8.45pm

majlis 22 april 8.30pm

tag ek.... sapa nak buat nie... errmmmm...

atty a-as zana afkar'z lily eila mcta mimi dee

if ouls yg lain kerajinan nak buat sila lah iye...and kepada yg tersenarai *ihiks* jgn mare tau, if rajin sila lah buat, if malas, no prob.....

19 comments:

~ mzznana ~ said...

waaaa....very d fast one ha...hahaha...good2..akhirnya diriku dpt kenal gerangannya rasp... ;P

rasp said...

mzznana,
: sib baik tergodek pc, tu yg berdesup siap *ihiks* iye..silalah menjamu mata ngehehehehe

Zanna_MamaBatrice said...

patutler rasa cam ada org sebut2 nama kita...rupanyer akak yerk yg panggil

cantik gambar kawen akak tu...he he he...
nanti zana buat yerk kak........

moralle said...

sis I love that pics of yrs n hubby, tantek lah :)

ladyell said...

alahai...sweetnyer pengantin senior..:)

IdaShah said...

serba putih yer
cantik gamba nih ala2 x pandang kamera

Shopaholic Mama said...

That's a nice romantic pic! Tgh tengok ape tu??

rasp said...

zana,
: ku seru namanya *ihiks* sib baik dengar ;)

moralle,
: sis, dah siap touch up, cantik lerrr *ihiks*

ell,
: tu la dah senior gitu :D

idashah,
: a'ah putih sesuci salju ngehehehe..kononnya camera shy gitu ;)

SHM,
: romantic??? hahahaha..merenung masa depan tu..

pearlEJ said...

ya ampunnn... tag kahwin pun adooo... hihihi... mcm2 betui laaa...

eLLy said...

agak agak .. ape la yg direnung kan oleh pengantin tu kan ..


kuang kuang kuang

rasp said...

ej,
: a'ah ada...mcm2 ada..

elly,
: dok merenung masa depan tu, ka dok pikiaq malam tu nak buat apa oopppss terlebey sudaa

lily lotus said...

hahaha..sabo jerlah..tag kawen pun leh jadi..nk pic posing kat mana?? bilik tido?? ngeh ngehh..anyway ur pic tu look alive ;)

rasp said...

lily,
: tag mcm2 tag ado kan hahahaha..kalo u letak pic dlm bilik tido tu very esklusif tu ngehehehehe..

Cik Puan Mimi said...

nanti saya buat yerk.. tapi mungkin lambat sikit sebab sok nak gi outstation sampai rabu.. so lambat sikit la nak buat..

cantik gambar kawin akak.. putih suci murni

rasp said...

mimi,
: thx sbb sudi buat..takpe sis, u go dolu outstation k..jaga diri tau..

gambar lama yang *blush* malu i..

Dee said...

sweetnyer gambar kawin u..ari tu kita dh tepek gambar kawin kita..nti kita cari yg lg cantiknyer pastu baru kita tepek ye..tunggguuu!!

a-as said...

dear rasp, I baru terperasan u tag me..hehe 'tag tawin'..
malu ler..nak kena bukak album ni..
insyaallah

ザリア said...

cantikla sis..ade pic ms kawen2 dulu,share la.

aFkaR'z said...

baru ada chance bukak blogh kengkawan setelah penat lelah jenuh cemuh pening duk godek blog baru...

k, nanti gua buat arrr..!