Saturday, December 27, 2008

... tag pics lama ...

Tag ni ada 2, 3 fwen yang tag i... tak ingat lah sapa tapi yg sure 2 darlings i, sis mar and sis eila tag i nie... if tak silap ada sorang dua tag i tag yg sama..kiranya langsai ek hutang i on this tag...i auto publish ..if tak nampak ya amppooonnnnn


Syarat-syarat:-

1.sila amik gambar.. dan letak kan di blog anda

2. citer skit pergi mana pki macam ni time dulu-dulu..
Gambar ni di ambil bulan april last year.. masa tgh pregnantkan si kecik..kat McD, nak celebrate birthday my precious Emerald... tengah malam masa tu, jam kul 12.30am..

3. TAG 6 orang
~ ni i nak skip... takmo tag sesapa lah..rasanya ramai yang dah buat pun...

4 comments:

PerantauSepi1306 said...

cumelnye sis.. preggie pun leh maintain kiut tau.. ekekekke

rasp said...

perantau,
: maintain 'kiut' tu sampai lepas preggy tau..takmo turun2 ngehehehe

~Eila @ Along~ said...

sis..tgh preggy ke...muka lawo tak kembang pun..hik..ape petua..kena kongsi tuu..hehe

rasp said...

eila,
: tak kembang...dah cam kembang semangkuk tu...badan lagi lah kembang..kembang setaman ngehehehe