Tuesday, December 16, 2008

... pot luck ...

I ni sebenornya silent reader kat Red Diva... today masa buka her blog terbaca nie... and i rasa dia ada minta jasa baik untuk promotekan potluck with redmummy.com yang insyaAllah akan berlangsung pada :


Bila ? Sabtu 27 December
Waktu ? 4pm - 6pm
Venue ? Taman Putra Perdana Presint 1, Putrajaya

Fees ? takde sebarang bayaran dikenakan cuma mintak kerjasama kalau boleh satu family ke single family bawak boipren ke gf tuh leh bawak makanan lagipun kita buat konsep potluck.
Please email your attendance gak kat komiti yang bertungkus lumus untuk menjayakan potluck with redmummy.com nih yer coz depa nak kira kepala etcs:
potluck.redmummy@gmail.com.


dan jangan lupa bila you nak email to komiti redmummy.com (potluck.redmummy@gmail.com) , pastikan you state lam email you:
Name :
Url blog kalau ada :
Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:
Jenis makanan yang akan dibawa:
Jumlah kehadhiran: (kalau single nak bawak mak ke adik badik ke, yang kawan nak bawak berkawan2 ke ha gitu)
Mobile No:
Harap kita jumpa yer….insyallah!


So pada sesiapa yg free leh gi and give support for the pot luck..mesti besh & happening. mesti leh jumpa ramai blogger fwenz masa tu.. sayangnya, i tak dapat nak attend..hari tu i ada hal yg penting sangat nak diuruskan...

13 comments:

moralle said...

hw I wish I'm in KL, but I'll be somewhere in JB attending bloggers event jugak.......if not leh jumpa u kan sis :)

rasp said...

moralle,
: tu la sis..tapikan i pun tak dpt attend event nie..jez promote je nie... i ada hal on tat day..very major hal yg tak leh diavoidkan..

PerantauSepi1306 said...

alahaiiiii masa ni ai tgh ngantar adik i ke umah pengantin pompuan.. abish camno kan nak join :D

rajinlah u ni sis tlg promo lagiks

pearlEJ said...

ingatkan u nak pegi..

rasp said...

perantau,
: sis, i pun tak pegi laaa..saja promo je *ihiks*

ej,
: hahahahah... kompang lebih skit..promo lebih hahahahah

atty's said...

igt u nak pegi, jumpa u kan sis :)

jom r sis

rasp said...

atty's,
: niat di hati mmg nak gi uwaaa tapi hari tu ada hal peeennnntttiiinnggg sgt yg tak dpt dielakkan..

sHwEeT ByAtcH said...

mmg kite xleh jmpa la sis... sedey2... nnti kite gather2 erk..

IdaShah said...

wow! mesti rmi blogger yg datang

Shopaholic Mama said...

so sweet & thoughtful of you to promote even thou you tak pegi! takpelah nanti we both baca aje pasal the event nanti

rasp said...

dilla,
: insyaAllah ada jodoh kita nanti *ihiks*

idashah,
: tu aaa mesti ramai blogger..if u ok, gi lah terjah..buat liputan :D

SHM,
: i rasa excited lah sis..excited tapi tak gi *ihiks* mcmana tu ek.. a'ah we both jez have to read the story morry je lah...

aFkaR'z said...

uhuks... teringin nak pi tapi takleh nak promise the date free ke tak... so mmg takleh nak attend laa

rasp said...

afkar'z,
: sesama kita bz ek...uhuks cian kat kita kan :D