Wednesday, December 31, 2008

... pizza ...

Memang slalu lah i blanja my precious gems kan... tapi semalam special skit... naper special ek..

Coz i love them..hehehehe memanglah kan... well, my darling aqua dapat good results for his pmr... very proud of him...he deserve the good results after all his hard work kan ~ special hadiah dia minta postpone till his birthday, fuhh lega :D ~ plus sekolah dah nak bermula so konon lah treat sebelum masing2 busy and kena beri 200% on their school work...plus we gals nye niat..niatnye... agak2lah kan... insyaAllah dengan bermulanya tahun baru nie, about time for us to properly menggunakan muslim attire...insyaAllah...

Punya lah tanya nak makan apa, TGIF ke, Kenny Rogers ke, apa2 yang agak special and jarang gi..mula2 tu minta McD, adussss takmo i takmo aaaa, then leh plak ajak gi makan tomyam kat gerai biasa jek..i request special skit laaa...last2 pizza and they say no compromise anymore..hehehehe oklah tu, pizza pun pizza laaa labuuu...

Ni kan, i request sangat2 from my precious for their picture tau... They all kalo ikutkan hati takmo langsung letak dlm my blog..nehi nehi tapi atas pujuk rayu ibu tersayang, they consent this clear cut pics...smooooccchhh love u guys... tengok lah the pose with attitude hehehehehehehe...padahal byk pics lain but i loiiikkeeee....

9 comments:

reena said...

anak-beranak sgt sempoiii... *ihik*..

congrates to ur beloved son yek sis...

sHwEeT ByAtcH said...

congrats...lega erk Aqua..

u look really shweet with tudung.. *hugs*n*kisses*

PS~geram2 tgk pic sis ngan kak ej.. si Sapphire itu lg goram..

lady ell.. said...

tahniah sis...tk sia2 ur son belajar kn...wah..seronok nye...

Shopaholic Mama said...

Congrats to Aqua!

Tahniah to you kerana berjaya memujuk yr family to pose ala James Bonds lagi!

Sis, you really have a very loving family!

ratna said...

alamak..tgk pizza tu terus lapar.

Dee said...

cutenyer..i also like the pictures..so selamba badak..hahaha..

congrats to your beloved son too..wah dh ada anak bujang rupanyer..

lily lotus said...

congrates to darling aqua! pasnih score abes kat spm plak ;)

rasp said...

reena,
: sempoi ek :D thx sis *smooch*


dilla,
: tul sis, lega dia..
shweet ke sis *ihiks* *blush*


ell,
: tu la sis..syukur kan..


SHM,
: thx..
we are bond..jebon eh silap :D
thx sis like ur family laa...


ratna,
: apelagi..jom sapedek :D


dee,
: bila ibu badak berposing jadik selamba badak la hahahhaha

iye, naper ada nak masuk meminang ke *ihiks*


lily,
: thx sis...doa2kan lah iye...

PerantauSepi1306 said...

congrates 2 ur son too! misti mummy dia lagi happy banget nie :D.. i loikkkke the pose of mummy and the gang tuh.. hehehehe sempoiiii yo!