Thursday, December 11, 2008

... mc ...

Today, i on mc...naper..kena food poisoning..uwaaaaa..mencik!! Semalaman tak dapat titon, asyik ke toilet je.. I & Ima had our lunch at 3.30 kat cafe bawah tu...I malas nak pikir nak makan apa, so i minta Ima order skali for me..whatever she is having, i'm having...so she ordered maggi goreng...

Today, both of us on mc.... dia pun kena gak..so my guess is confirmed maggi goreng tu lah...mencik mencik mencik....now still not well yet, perut still meragam nie, and i dah start feeling tired aaa, so if i tak blog hop today, malam ni or esok je lah iye...dah lah sakit muscle i lum recover ditambah plak penyakit baru...isk isk isk

Anyway, nie plak crite malam tadi... bukan apa pun, my lil' sapphire ni, tak suka and tak tahan if ikat rambut ke, pakai hair clip ke or pakai hairband...mau seminit dua then dia tarik..tapi last nite masa i amik dia from her babysitter, rambut seconet dia tu berikat stail 'pokok klapa'...hehehehe and 1st time bertahan lama tau...from i amik dia till sampai umah and lepak2 before i changed her into her pj... adalah sejam lebih dia bertahan .... not bad..leh le i bereksperimen lagi lepas2 nie, i loike...

7 comments:

moralle said...

dah makan ubat lum sis??? drink lots of plain water k, supaya tak dehydrates, get well soon, itu baby girl geram jer tengok dia tau, hehehe...........muachhsssss....

rasp said...

moralle,
: dah sis tapi semua out balik *uhuks* mencik tul jadik cam nie..terasa lembik je!

this girl dah byk kerenah..rasa cam she is growing up too fast and me windukan time baby2 dolu :D

Cik Puan Mimi said...

sis, saya rasa saya pun kena macam sis jugak la minggu lepas.. seminggu asyik lembik jer.. asyik rasa loya nak muntah jer..

harap2 sis cepat semuh la yerk.. jangan lupa makan ubat dan minum banyak air kosong..

Mommy Lily said...

get well soon sis

bykkan minum air masak ye

comelnye pokok kelapak itew

eLLy said...

ayoooo.. tak tahan klu bab asyik nak ke toilet nie...

lemah satu badan :(

Darling minum tea O kow kow punye!

rasp said...

mimi,
: la iye ke sis..but u dah ok ke now?

dah almost recovering dah nie pun.. thx..

mami,
: thx... a'ah kena minum air byk kan... ;D

pokok klapak tak de buah ngehehe

elly,
: mmg tak suka bab2 ke toilet nie.. lemahkan satu badan..

wokez akan ku minum...thx :D

PerantauSepi1306 said...

ja'at kan penjual makanan tuh.. neway really hope u'll feel better now... and cik sapphire ni tomei tau.. :D siap ada pokok klapak atas pale gitu.. hehehehe