Wednesday, December 24, 2008

... dodol ...

Hohohohoho merry christmas...merry wednesday..esok coti..wuhuuu....

Jom kita sambut krismas dengan memakan dodol...ha! dodol *ihiks* very the ke-melayu-an krismas kan...sebenornya n3 ni tak de kena mengena pun dgn krismas...

My fwen bagi kat i dodol nie..tak byk mak dia buat, skit je.. so i share lah dgn teman sebilik i nie, Ima.. mmg sedap...lembut dan manis dia jez nice... rasa cam nak order je tapi katanya mak dia bukan buat bisness pun, jez saja suka2 buat for her and since ada lebih skit she teringat nak bagi kat i...syukur alhamdullilah lepas rasa 'ngidam' nak cari dodol yg sedap cam gini..i loike...

7 comments:

ザリア said...

wah,kismes2 balun dodol sis ek,
ni kene ajo mat2 saleh mkn dodol gini.

rasp said...

eya,
: *ihiks* kita melayukan mereka ek!

eLLy said...

waaaa kita kena kerja la :(

Dodol home make gak sedap,
coz ianye dikacau' dng penoh kasih sayang :)

Shopaholic Mama said...

Happy Holidays to you Sis! Kalau dapat lempuk durian pun sedappp..

rasp said...

elly,
: ala cian dier... a'ah ni mmg sedap sis..

SHM,
: enjoy ur holiday sis... tak gi sopping ke?

a'ah terkenangkan lempuk durian yg beli aritu..yummy yummy!

rasp said...
This comment has been removed by the author.
moralle said...

I love dodol, yg sticky tu yg best giler :)