Tuesday, December 30, 2008

... chilli ...

Haritu masa gi penang, teragak nak makan tomyam.... so apelagi, roger2 lah EJ tanyakan dia kat mana makan sedap...Malu tul org penang tak tau tempat makan kan..nak buat camne, dah dok kl lama bebenor & Penang pun dah byk berubah...

She recommended makan kat Restaurant Chilli Corner, kat Nagore Road ... w'ouls pegi situ...mmg lazat tul food dia...w'ouls order tomyam seafood, sotong goreng sesame, sambal petai and otak-otak seafood (speality) ... bila the food arrive... zassss terus berdesup nak makan, tapi i sempat snap ala2 kadar je and no pics of the otak2, why......

Dah almost makan habis se-round..tetiba prasan otak-otak seafood tak de, w'ouls still asked for it and order nasi tambah, and mmg sedap...tapi seriously, portion food dia banyak..w'ouls cuma order food set small je, tapi leh makan 4 orang tau...memang kelazz food dia...

We ouls the last customer hari tu... sampai sempat berbual dengan owner restoran tu ... if uols gi situ, uols leh tengok banyak gambar dia tangkap ikan tau.. dia ckp he has been fishing dari umur 5 tahun... perggghhh... cayalah..dia kata dari hobby leh jadik career... bagus kan camni...tengok tu, siap leh interview woooo hahahahahahaha...

7 comments:

moralle said...

sodap sodap sis dishes yg u order.....owner tu betul-betul nyer hobby kan :)

rasp said...

moralle,
: a'ah sis... mmg hobby dia..an avid fisherman!

pearlEJ said...

sedapkan kat situ... best sesangat... :D

wakakakakakka... siap interview tu yg tak tahan tu.... hahahaha....

LadyEll.. said...

amboi..brtuahnya dpt brbual ngan owner,ada discount tak?

rasp said...

ej,
: mmg superb makanan dia..thx oooo

byk lagik yg diinterview ooo, kedai tu sampai dah pusing sign 'close' w'ouls still dok sembang tak habis..hehehhehehe

ell,
: tu la kan...tapi sayang, no diskaun aaa sis :D

Dee said...

wah..bestnyer..sy pun dh lama x balik penang..waa...rindunyer..

rasp said...

dee,
: gi la balik bila2...then u leh roger2 ej..