Friday, December 12, 2008

... candle ...

I lum recover 100%, tapi syukur alhamdullilah trip ke toilet dah stop, cuma badan je yang terasa lemah lagik. But I dah kembali bertugas hari nie. Thanks for well wishes and pada yg tepon pun tenkiu! I really appreciate it tau!

I masuk ofis pagi ni, ada kezutan plaks. I dapat parcel nie..



and jeng jeng jeng...cantik kan kan kan


Sukanya i dapat this aromatic candle.. tahu plak sis i loike pepel karer ek... *ihiks* i loike, i loike, i loiiiiike banget..thanks sis perantau sepi, susah-susah je, this is sempena jawapan for kuiz-3 hari tu...again sis makacih!!!

11 comments:

~Eila @ Along~ said...

wah..dpt adiah..syoknya...hehe..semoga cepat sembuh sis!

eLLy said...

trip ke toilet kira dah dibatal kan.. ngape cuaca tak mengizin kan ke :)


syok oo masok opis terus dapat hadiah.. kira terapi la gak nie :)

lily lotus said...

wahh..mcm kena timing jer..dh sihat dpt pressie ;)

rasp said...

eila,
: tu la sis, tak sangka tau, tq for the well wishes *hugs*

elly,
: a'ah sis, flight cancel :D

tu la terobat hati ku ini ngehehehe

lily,
: tu la kan sis, suka banget i :D

sHwEeT ByAtcH said...

wah.. sonok bangat...

rozki ni

ratna said...

kak.. mmg kak perantausepi seorang yg baik hati..

get well soon yer kak.. udah2 ler buat trip free tu.. hik hik..

ladyell said...

ni yg tetiap mlm bilik wangi...je nih.:)

PerantauSepi1306 said...

sowi sis.. tulisan ai kali ni bughuk gilos ;p nak cepat jer... hehehe.. and of course laaa mesti tau my peberet sis ni ske purple kan ;D

UnGu VioLeT said...

wow.. congrats!!

reena said...

alhamdulilah....eekekeke... kalo tak jenuh nak pantau bencana tsunami tuh kan sis....

anyway congrates... bole la kasi wangi2 kan sket bilek tuh....*ihik*

ザリア said...

ish2..dpt adiah la..pepel kale lagik..