Tuesday, December 30, 2008

... bertenet ...

Kahkahkahkah... bertenet tu... tapi tul pe i gi dating... dengan siapa, jeng jeng jeng dengan miss pulau mutiara yang vogue the vass, EJ ....

Sepatutnya janji dgn Ej nak jumpa dia hari jumaat, nak sapedek kat nasi Pakcik Sayang... tapikan salah i laa tak roger-roger dia awal-awal... so w'ouls postpone set hari sabtu plaks... so sabtu tu kul 10.30 am, i roger2 and set gi situ kul 11.30am... tapi skali lagi i lewat sampai coz kena siapkan si kecik yang meragam nak sleep time tu... jenuh la gak nak siapkan dia...berdesup my SH bawa kete lepas tu sebab dah lewat...dah tu tempat tak sure kat mana...

Bila sampai kat jalan tu..lupa la plaks nama jalan tu.. i roger-roger Ej, dia kata dia akan tunggu depan kedai tu... so wouls drive nampak lah this gorjes lady dok tunggu...adussss, ya ampon laling, org penang murtad sungguh i nie kan...

Dah jumpa, pot pet pot pet dengan Ej & Eida sambil sapedek ~ sib baik time tu Sapphire sleep so dgn amannya i dpt makan oooo ~ dah selesai makan je, Sapphire bangun....pot pet kejap then i minta diri dulu coz tau Ej pun dah ada appt dgn another blogger, kak jas... dah kuar kedai baru lah teringat nak bergambor...biasalah Ej kan kita kalo jumpa, lupa habis nak amik gambor...aritu pun sama gak, dah nak balik baru bergambar...

Ej kata jom amik pics membelakangkan kedai tu, bukti makan kat situ... ya betul.... she mmg slim tau and i tengok makin jelita ... tengok lah plaks si gemukss yg berbaju mewah tu..ish..very tak sedar diri kan nghehehehehe...dan tengoklah muka Sapphire yang baru bangun tidor & still not herself...mamai gitu...

Ej, thx blanja makan...memang sedap aaa kat situ..next time balik leh gi lagik and betul lah pakcik tu suka panggil 'sayang' kat pelanggan dia :D

11 comments:

moralle said...

oooo meeting with the vogue lady, penang balik kah :)

rasp said...

moralle,
: yes sis..penang balik laaa..lama dah tak balik..

~Eila @ Along~ said...

wah..2-2 blogger cun berjumpa..harusla gempak! hehe

pearlEJ said...

ala laling, terlewat sikit aja, biasa laa tu kan, tak tau jalan.....

i cilok gambar yg dok dukung sapphire ekk?? mcm mana leh terlupa nak suruh eida ambil, i ingat mmg eida ada ambil gambar i dok dukung sapphire nih... hehehe...

LadyEll.. said...

wah..seronok nmpk.cuti2 balik kg ekk.

Mommy Lily said...

jumpe EJ ekk...seronok nyee..

kesian sapphire nmpk cam ngantuk je..hiihii..penat tunggu mak dia sembang kott

rasp said...

eila,
: sorang tu cun betul, sorang lagik tu ntah le cun kat mana..tapi mmg bestla dpt jumpa fwen..

ej,
: sila lah cilok..nanti i email kat u k... tu la kelam kabut masa tu kan sampai dah tak tau camera sapa :D

ell,
: a'ah sronots balik kampung..

mami,
: mmg sronoks jumpa dia, kita yg opis dekat pun ntah bila kan..

itu muka baru bangun tido sis..lepas jumpa tu, jalan depan skit dia dah warm up,ermmm baru lah mula tersenyum simpul...

reena said...

sis ej mmg tantek.... *ihik*... sis rasp pon tantek gak...*tapi tombam sket* opss... gurau jek sis... peace...hehehe

rasp said...

reena,
: ej tu 200% cantik, baik, peramah tau..cam u gak lah... dan bab i *tapi tombam sket* tu bukan sket dah laling..banyyyyyaaakkkkk :D

Dee said...

jumpa EJ ye..selalu baca blog dia tp lum penah komen lg..tp i suka tgk muka dia..lawa..anak mamikan..ala2 zakiah anas pun ada..

rasp said...

dee,
: sis, mmg dia lawa tau..slim plaks tu..perggghhh...memang melatops lah!