Friday, December 5, 2008

... aidiladha ...

Dah pun hari jumaat... syukur alhamdullilah.. mmg hari yang ditunggu2..nak nak kita kan bercoti till monday...

Sebelum terlupa... nak mengucapkan pada uols Slamat Menyambut Aidiladha...kalo nak balik kampung, safe trip tau.. ingat pada yang tersayang!!! I tak ke mana stay kat KL je, PIL akan naik raya kat sini... lega lah gak tak yah nak menempuh jam di highway :D



I am hoping to have a well rested wiken. Penat lah seminggu dua ni..keje menimbun... asyik balik lewat je.. hari tu stay kat opis sampai kul 9 malam, tapi hati nie dah ada kat umah, rindu kat family.. mmg looking forward for this long wiken!


Again, take care of urself and ur family & have a splendid time!!

13 comments:

lily lotus said...

have a nice weekend too ;)
salam aidiladha...

atty's said...

kty pun tak balik kg..tp cdg g umah akak kt kl.

selamat ari raya aji rasp.

eedany said...

Selamat Hari Raya Haji sis...

Have a pleasant weekend.

p/s : Ni mesti masak special untuk PIL kan, kan?

:)

aFkaR'z said...

have a gud rest, k...

dah amek blom kat raya kat blog?

moralle said...

Wish u a wonderful wkends with yr love ones, Selamat Hari Raya AidilAdha to u n family sis :)

rasp said...

lily,
: u pun enjoy ur wiken :D

atty's,
: oooo beraya kat kl lah kita ek :D

eedany,
: me masak special? oh no... jez simple je! *ihiks*

afkar'z,
: dah amik tapi lum spt nak tempek..ya ampooonn....

moralle,
: u too sis..enjoy ur wiken!!

Shopaholic Mama said...

Sambut PIL ke? Masak sedap2 ok!

Selamat Hari Raya Haji to you & family. Tks for the anniversary wish:)

ladyell said...

happy wiken n selamt hari raya qorban sis...jom kite enjoy!!!

elle said...

hai..salam aidiladha...same la kita..raya di rumah jer..

rasp said...

SHM,
: yep menyambut PIL. masak besh2? alahai me masak biasa jek can aaa..

Slamat Aidiladha & no prob! doakan u live happily ever after..

ell,
: hoye hoye let2 enjoy!

elle,
: hi laling... winnnddduuuu tau!
slamat menyambut aidiladha..ooo kita berdua hoye2 kat umah je lah iye :D

pearlEJ said...

selamat hari raya haji...

reena said...

salam aidiladha sis.....

rasp said...

ej,
: slamat aidiladha laling..

reena,
: same to you too sis *hugs*...