Friday, November 7, 2008

... terharu ...

Petang semalam kan i dpt kezutan ... mmg terharu lah i...

Disebabkan memang tak disangka, mula-mula bila dapat ni, biasalah ingatkan big bos nye..so make dono je... after settle a few things.. dalam setengah jam gitu i pun amik bungkusan nie nak bukakan tetiba tengok untuk i .. wuhuuuuu berbunga-bunga hati i tau...

Wuhuuu...bestnya...Bila buka, ada nie di dalam...tengoklah dari sapa...Eedany tq soooo much...i loooovveee it...tapi ekceli wondering lah kan, what have i done to deserve this honor..ermmmm....


Jeng jeng jeng ni lah hadiahnya....close up skit...cantik kan..


Tengoklah, matching plak dengan baju keje i semalam *ihiks* ....


Hati i berbunga-bunga, hepi bangat! terharu bangat! susah-susah je tapi i appreciate it sangat... smmmooooccchhhh kat Eedany! Tq sis!

16 comments:

lily lotus said...

oo jatuh hati gakk..sgt match dgn u ;)

e_ja said...

wahhh..bestnyeeeeer dpt special gift..nak jgk bole??? ekekeke..

Blushwax said...

cantik! Very vintage!

moralle said...

sweet, like raf said, very vintage......

eLLy said...

Cunn giller nak pinjam boleh ;D

PerantauSepi1306 said...

uikss... cantiknye :D
so sweet like the owner too..

rasp said...

lily,
: nice kan.. tq

eja,
: *ihiks* nak gak ek, jom ke sabah nak?

blushwax,
: yup very vintage gitu!

moralle,
: true! pandai eedany pilihkan

elly,
: nak pinjam, no hal..meh sini jumpa i :D

perantau,
: gelang sweet, owner sour..jadik sweet sour :D

pearlEJ said...

mmg cantik bangetttttt..... sesuai lak tu dgn baju kurung semalam... cun punya timing kannn... hehehe... :D

reena said...

tantek...owang tuh cam tau2 jek sis pakai ape time nih kan?

rasp said...

ej,
: baju kurung batik tu hari khamis..motip! tapi timing mmg cantik *ihiks*

reena,
: tu la pasal kan sis...dia teropong kot :D

Mieza said...

cantiknya kena ngan ko yg putih tu...:D

rasp said...

mieza,
: *ihiks* tq tapi if tengok realife tak de putih mana pun...

ladyell said...

sis! cam ell punyer...wah..untung nye u sis...u patut menghargainye sis...sgt brharga tau...tk delh ribu riban,tp mmg brharga sis...

mmg cantik sgt..kene bile ltk kt tgn u tuh...

Izan said...

wah.,... cantiknye.. sesuai gitu ngan tuan yang memakainya...

rasp said...

ell,
: eh eh beshnye sama ek..tu lah kan sis rezki, alhamdullilah..ell bagi i tak kira lah mahal ke murah ke, kecil ke besar ke, asalkan pemberian my fwenz memmmmaaannngg i hargai bangat! tak bagi apa2 pun i tak kisah coz the bond as fwenz is the most valuable gift ever :D

izan,
: cantik kan...mmg kena dgn tangan i yg montoks hahahahha

eedany said...

ai jadi doraemon sekejap teropong u pakai baju warna apa tawwww...hihihi

Pemberian ikhlas daripada eedany sebagai tanda persahabatan. Glad u like the gift.

:)