Monday, November 10, 2008

... pink tag ...


Awareness tag ni i dapat dr Sis Mieza who is a very concerned lady...thx sis :D

Kita ni as women wajib ambil berat pasal health kita especially mengenai breast cancer..memang mengerikan penyakit ni tapi if we are aware of its consequences and aware dengan kesihatan 'aset' kita nie, insyaAllah kita leh mencegah penyakit ni dari merebak kan...sebab tu kita jangan leka, if boleh pegilah buat pemeriksaan ya...sempena this campaign kepada all my lady fwenzzz if sudi amiklah award nie sebagai peringatan kita semua...sebenarnya rules dia camni

RULES:-
1. Put the logo in your blog.
2. Add a link to the person who shared it with you
3. Nominate at least 7 other blogs:

tapi like i said i nak extend to all my lady fwenzzz..sesama kita beringat iye...and sudi-sudikan lah ambilnya...

7 comments:

~Eila @ Along~ said...

sis..eila amik tag ni ye..sesama rase tanggungjawab gitu...

reena said...

kite pon dapat tag nih...tapi tak tepek2 lagik slow btol *ahaks*

Mieza said...

tq ya yang...sudi ambik tag ni...:D

Izan said...

ok... insyaallah i amek as soon as possible... banyak award dan tag tak tepek kt blog lg. huhuhuhuhu...

ladyell said...

ell nk amik....bg menyokong kempen ni,kene buat cpt..

rasp said...

eila,
: sila la amik..'aset' kita ni perlu diberi perhatian ooo :D

reena,
: slow & steady sis :D

mieza,
: no prob..sebagai peringatan gak tu..

izan,
: take ur time dearie...

ell,
: sesama lah kita menyokong!

eedany said...

Semoga dijauhkan Allah penyakit ni daripada kita semua... Amin.