Monday, November 17, 2008

... pengumuman ...

Sebenornya tak de apa-apa sangat yang nak diumumkan pun kahkahkahkah cuma nak bagi tau aje..nowadays susah skit i nak menghapdet blog...slalu i akan update malam2 kat umah utk di auto publish kan esoknya... tapi kan nowadays cam prob lah plak kat umah tu... nak update tak leh, streamyx problem ke, ape yg problem ntah le...i ni kan buta tuli IT...

Kekadang tu dah cantiknye update...nak save tak leh, nak publish tak leh ~ system not responding ~ gewam tul...kkdg tu i blog hop terus hang... bila dah jadik camni, i malas lah kan...terus hilang mood...terus i off..

Kat opis mmg leh update rasanya tapi keje melambak kan so, agak susah skit lah, sekadar nak tinggal jejak kasih tu insyaAllah still can... so, if lama i tak menjenguk or tak menghapdet don't angry2 aaaaa... i will do it soonest possible... when time & system permits ~ leh gitu! tak tinggal jejak bukan bermakna dah dilupai iye...masih tetap di hati!!! ~ *ihiks* ayat munga2!

Itu je pengumuman i, harap memahami dan dimaafi *hugs*

16 comments:

IdaShah said...

ingat kan nk umum kan apa td wat suspen jer..

senang2 update lah yer :)

imz said...

ala..ksiannya...takpe..sabar..nt ok la tu.

ladyell said...

Ell antara org2 yg boleh memahami...tp nnt tentu semua rindu kt u tau sis...

Shopaholic Mama said...

dont worry Sis. understood. me too, sometimes busy & tak sempat nak blog-hop & leave comments. I feel bad too but we just cant help it when work comes first. So sama-samalah we all saling maaf di-maafi ok!

a-as said...

Dear sis..me too. That's one of d reason I delay set up blog..bz manjang. Tu la kan commitment keje is priority mar..
daa..

rasp said...

idashah,
: saja kasi gempak skit hahahahah..

imz,
: a'ah sis kena bersabar je lah..

ell,
: makacih kerna memahami..alahai rindu ke *ihiks*

SHM,
: true sis, feel bad je kan.. but true lah..work comes 1st :( forgiven ek...

a-as,
: true sis, true! sib baik memahami lega hatiku :D

moralle said...

sungguh memahami nyer sis......u b in my heart forever n ever thou tak der jejak....ooooo bunga-bungaan yg terover :)

lily lotus said...

oo it's ok then sis!
tot u nak umumkan ada jr. baru..
lalalalaa..

PerantauSepi1306 said...

owhhhh streamyx tgh mengong ka tu.. hmmm jgn ilang terus tau sis.. wendu nak baca hapdets from U tau :D

reena said...

a'ah la sis...kite pon sama...pulak tuh slalu terjadi bile kite tgh dok bersemangat nak hapdet... dan gara2 problem tuh semangat pon lunturrr....duhhhh...

rasp said...

moralle,
: love flowers so love munga2 yg terover tu *ahaks*

lily,
: pengumuman jr tu i serah kat u je lah :D

perantau,
: insyaAllah tak akan menghilang, lesap skali skala je *wink wink*

reena,
: mencik kan jadi camtu :(

eLLy said...

okey anda di maaf kan

SELAMAT HARI RAYA


waakakkakak ..

Muuuahh

rasp said...

elly,
: halal makan minum gak ek ngehehehe

Izan said...

jgn risau.. kitorang sume amat memahami. =)

pearlEJ said...

streamyx mmg problem kot nowdays kan yang... ermmm... me pun rasa2 mcm tamatkan aja streamyx nih.... still dok pikiaq2 lagik nih haaa..

rasp said...

izan,
: smmooocch... thx for understanding :D

ej,
: mmg prob ek....eee mula lah rasa nak stop kan jek! mencik tul la camni..