Monday, November 24, 2008

... my weekend ...

Salam sayang buat semua...so amacam wiken? i hope semuanya enjoyed your weekend!

My wiken ok je.. saturday, dok umah, kemas umah, lipat baju and all the jazz lah kan.. petang tu kuar jenjalan jap...takde benda yang happening sangat pun..

Sunday pagi biasalah uruskan bab-bab baju dulu..basuh & sidai. Lpeas tu kuar gi umah my aunt..celebrate bday cucu nye... bday yang ke 2... food dia superlicious..tak snap coz cam malu lah kan masa tu ramai tetamu but overall we had fun.. ada games, ada lucky draw, memang riang ria lah masa tu...



Sapphire yang terasa geli pakai topi rambu ramba tu & game 'pin the monkey's ear'

Finish majlis tu petang then we head back home and rest kat umah ... that was my sweet & simple weekend...

~ the end ~ *ihiks* cam story book lak ek...

8 comments:

ladyell said...

hehe cam tu ekk mimic muke sapphire kalau geli..klako ar....

pearlEJ said...

hihihihi.. tengok muka dia pun leh tau tengah tahan geli tuh haa....

rasp said...

ell,
: mmg klakor lah sis :D

ej,
: nampak ek...cam tension jek ek..funny :D

atty's said...

kelakor tgk sapphire..heheh..kalo ade abg fir mesti geram nieh

PerantauSepi1306 said...

hehehehe geli-geli sket kat tinge dia :D cumel lah sapphire nie

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

cute siut tgk ..
nampak sangat k'gelian die tuk memakai topi tu...

rasp said...

atty's,
: hahaha mesti sapphire sronots main dgn abg fir..

perantau,
: dia geli pun iye, seriau pun iye ntah apa2 hehehehe

k.i.t.e,
: hahahha mmg lepas tu dia takmo pakai topi tu sbb geli :D

reena said...

eee...tgk sapphire cam gitu.....kite pon sama terase geli gak....cutenye dia....eekkekek