Tuesday, November 25, 2008

... garden corner ...

Dalam bilik big boss i ada beberapa pasu pokok yg cam i nye nie kan tapi pokoknya agak azab aaa.. so i dah request admin tukar pokok baru...

Jadiknya semalam datanglah contractor pokok ni... kejap je tau depa ni kejekan pokok kat dalam bilik big bos, i rasa dalam 15 minit je... pokok yang lama dikeluarkan, masuk pokok baru..

Dan nilah hasilnya... a simple 'garden' corner...

Sejuk skit mata memandangkan...smoga big boss pun sejuk hati nya slalu ngehehehe...

10 comments:

Shopaholic Mama said...

That's a nice cool corner (pun intended)! I pun nak try have this kind of plants for the office but when I think of the maintenance, insects, bug etc etc, so I cancel! Just put artificial flowers ajelah...

moralle said...

nice, very coolllllllll indeed, pas ni leh dapat more bonus, hehe :)

Lily Satrina ® said...

。◕‿◕。 garden corner sejuk mata memandang nya

。◕‿◕。 and ur blog pun dah bertukar kulit, sejuk juga memandangnya..

ladyell said...

wah...mmg sejuk je sis..kalau u tmbah ngan fountain lagi ell rasa big boss akan cool sesaje..agak2 hot leh berendam jap..

rasp said...

SHM,
: sis those plants xde tempat yg leh air bertakung, and so far no insects & bugs bagai tat's why i loiike it sooo much..


moralle,
: ifff ooonnnlly leh dpt more bonus sis..kat umah dia pun i akan arrangekan landscape bagai hahahahhaha


lily,
: bagi ketenangan jiwa skit to big boss & myself *ihiks*

skali skala tukar2 baju blog nie, if not nanti owg boring nak menjengah :D


ell,
: if leh swimming pool/jacuzzi i letak ngehehehehe

lily lotus said...

good feng-shui tu..hehe

imz said...

wah...cantik..nampak kehijauan je kt sudut tu kan

Izan said...

sama la kita. suka hijau2 ni. sejuk mata memandang kan???

reena said...

chantekkk....kite igtkan dkt umah sis nih...ngupe2 nye....hehheeh

rasp said...

lily,
: uish..pandai feng-shui ka nie? :D

imz,
: tu lah yang..sejuk mata memandang..

izan,
: bestkan laling tgk ijo2 nie..

reena,
: kalo kat umah i dah lama si kecik tu buat main batu seremban tu haa ngehehehe