Sunday, November 9, 2008

... Ell's tag ...

Like i say lah..musim tag dah bermula..ni i langsaikan hutang i kat ell

5 most CRAZIEST things accomplished in your life
~ berkayak keliling Pulau Pangkor (during OBS)
~ terpaksa tido sensorang dlm hutan (pun during OBS)
~ lawan pencuri
~ kena jahitan kat tangan without bius sbb luka masa lawan pencuri & sbb doc tu ngong tak bagi bius..
~ sblum pindah umah ni, i cat rumah ni sensorang for 3 days (SH in Penang masa tu ~ surprise for him gak)


5 words you wish to hear all time
~u memang kurus (hahahha ~ in my dreams)
~u can resign now
~every month i bagi u poket money sebanyak ur last drawn salary (yuhuuuu)
~let's go shoppinngg
~SALE SALE SALE

~ jom gi holiday (uiks terlebey sudaaa)

5 things u love in ur room
~katil

~sofa
~ PC
~ TV
~ My hp

5 last speech you wish to say in your last breath
~Dua kalimah syahadah

~Doakn supaya ditempatkn dikalangan org2 yg beriman
~Jaga diri baik2
~Jaga anak baik2
~Love uols alwiz alwiz

5 things u do when get bored (sebenornya no time to get bored)
~Surfin'
~Watching TV

~ Indulge in food
~Jenjalan

~Jalan2

5 persons u LOVE MOST
~ SH
~ My precious four
~ My parents
~ My family
~ My fwens (termasuk uols)

5 silly things that u dont want people know but u have to let people know
~ mana leh pecah rahsia kan ngehehehehe


Choose 1 and tell why
:shoe or handbag
tak leh choose aaa nak both *tamaknya i*

Lipstick or mascara
Eckeli both takde pun no hal coz i seldom make up but i'd go for lipstick ~ easier tu pakai

Jeans or skirt
Jeans ~ i dont wear skirts

Chocolate or ice-cream
Chocolate ~ simply the taste tapi kalo leh ice-cream pun nak gak..

Singapore or Indonesia

Singapore coz leh jumpa my blog fwens kat sana then i tak pedulik i gi plak indon hahahahah

Fork or chop stick
My hands, ori gitu :D


January or Feb
Feb ~ b'day my precious Aqua

Chicken or fish
Fish ~ i suka seafood

Money or Life
Life ~ without doubt..

Abdullah Badawi or Anwar Ibrahim
~ neither...i rather not touch on this topic...

So next the tag goes out to this 5 lucky person..
~eja
~afkar'z
~mimi
~imz
~mznana

if uols rajin, silalah buat ek..if dah buat tak yah buat...slamat maju jaya

11 comments:

imz said...

aku kena tag plak...adeh...byk g tag tak buat g ni...!!..xpe..kalu free nt aku buat ek

rasp said...

imz,
: oooooo hutang dah keliling pinggang ek...heheheheh takpe...if free buat lah...

ladyell said...

assigment siap,tp tk menepati skema jawapan...camne ekk.ngelat tau...

Izan said...

fuh lega... sib baik nama i tak naik. hehheheheh. tag panjang2 ni malas nk wat. ahahhahahaha

IdaShah said...

aiseyy ko lawan pencuri yang. berani tul !!! lain kali jgn buat lg tau

aFkaR'z said...

aah tidaaaaaaaaaak!!!

esok erk... arini tak sempat!

rasp said...

ell,
: asalkan siap tak pe a'aa..pass fail blakang kira nghehehehe

izan,
: phm sis..bila panjang2 ala2 kemalasan kan..

idashah,
: tu zaman muda belia, darah panas, skarang nie agaknya nampak bayang pun lari lintang pukang kot ngehehe..

afkar'z,
: takpe sis...take ur time..next month pun on hal... :D

Mieza said...

sama ek kita pnh pg OBS...mgkn lain tahun kot...anyway byk kenangan 'manis' kat situ kan...:D

Cik Puan Mimi said...

ok rasp, nanti mimi buat ok.. tq

Blushwax said...

tidur pat hutan alone?! OMG...beraninya you sis!

rasp said...

mieza,
: mmg byk kenangan 'manis' kan :D

mimi,
: tq sis! bila rajin buat lah..

blushwax,
: sis terpaksa okey! if saja2 nak buat..ya amponnnn no thank you!