Saturday, November 22, 2008

... dadih ...

Mesti ramai dah buat dadih ni kan dan i mengaku i baru nak mencoba buat nie...there's a 1st time for every thing kan...

i amik yang perisa manggo...memang i akui senang nak buatnya... i ni spesis yang suka-suka hati ubah skit resipi... i masukkan nata d coco... letak dalam fridge, makan sejuk2...sodap...

next time leh try perisa laen plak kan :D

15 comments:

atty's said...

rasp nak ckit..ko kira okeh ado gak torai hah..kty lom langsung ponah torai..ekekekkek

ladyell said...

bende2 ni kalau nk buat senang je kn sis...tp bila time malas...hai lupakn je la....

imz said...

ok menda ni..im penah bli jenama ni utk buat dadih...

rasp said...

atty's,
: jom aaa kita try...senang je *ihiks*

ell,
: betul tu sis, kalo time malas, isk yg senang pun nampak cam susah kan.. :D

imz,
: senang je kan sis nak buat..

reena said...

wah gud info nih sis...sbb tak penah tau pon ada dadih serbuk...lps nih bleh cuba... tapi benda nih jual kat ne yek sis??

rasp said...

reena,
: kat supermarket/kedai runcit biasa2 ada lah yang...slamat mencuba!

a-as said...

Try corn flavor..boleh add jagung tin tu kalau suka..
hehe..nak nyampuk jugak!

rasp said...

a-as,
: iye ke sis..leh try! *ihiks*

pearlEJ said...

me belum pernah cuba buat dadih yg nihh.... nanti nak gak ler try... hihihihi...

rasp said...

ej,
: leh le cuba nanti..mmg easy breezy lah hihihi

PerantauSepi1306 said...

hihihi sis wat dadih ye.. adik ipar saya suka wat menda nie... say aplak ske order je dari dia sbb mim alif lam sin lorrr :D

Blushwax said...

Dadih ni instant? Just add water kind ke? Hehe....nak jugak cuba kalau instant.

Eya said...

terase cm nk mam lak puding nih..

方大同Khalil said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

33 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優