Friday, November 21, 2008

... bekpas ...

Guten morgen (good morning ~ german) kengkawan...

Pagi yang indah sbb hari ni dah jumaat..wuhuuuuu! Dah bekpas semua? I dah kenyang burrrpp! alhamdullilah...makan apa... char keow teow & black coffee .. very heavy kan... memang lah. I slalu will have a heavy bekpas tau sebabnya slalu tu skip lunch coz my big boss pun tak gi sapedek lunch jadiknya i kena bertugas lunch hours... fridays pun i slalu terbabas lunch hours disebabkan keje walaupun big boss ku dah kuar. :(

Seminggu ni i balik keje lewat aaa *uhuks* paling awal hari rabu lepas kul 6.30... semalam kul 7.30.. cian kat famili i.... so now i am looooking forward for this weekend nak spend time with them puas-puas.

Hope uols will have a good friday!

14 comments:

eLLy said...

Char keow teow !!!

Pulau pinang memanggil ku...

rasp said...

elly,
: panggilan 'pulau' ek *ihiks*

atty's said...

dapnya.salam rasp..
salam kenal..kita exchange link ye..

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam perkenalan

waaa... sedapnya breakfast kak rasp

kite dah link kblog akak kat kitepunye harap OK yek

moralle said...

oooo Char Kway Teow, teringinlah pulak nak masak ni........may b over the wkend kot.........enjoy yr friday sis, today jangan balik lewat kat, hv a great wkend :)

rasp said...

atty's,
: salam...mmg yummy..no prob, let's link-ing park!


k.i.t.e. .p.u.n.y.a
: salam...

mmg lazat laling

no prob, kecil tapak tangan, alam blog ni saya tadahkan ngehehehe



moralle,
: wow u nak cook tis wiken..knock! knock! i dah smpai ngehehehehe

u too 'enjoy' ur looong coti! i have a feeling today pun i balik lewat :(

lily lotus said...

enjoy ur weekend sis!

lily lotus said...

sorry..lupa nak infor ada award utk u ;)

rasp said...

lily,
: u too laling..have a superb wiken...

oooo ada award ek..akan ku terjah jap gi..tq!!!

Shopaholic Mama said...

wow, char kuay teow tu oklah breakfast for me coz I really need a heavy one to keep me going!

I suka pekerja mcm you, boleh stay late..hahaha, I memang kejam kalau jadi yr boss!

rasp said...

SHM,
: i alwiz have heavy brkfast sis, coz of workload ...

ooooo ini kijam punya boss ka *ihiks* if i can finish work on same day i don't mind staying back..tak syiok lah go home work not done..

ladyell said...

gigih nya u ..sampai lembur(bhsa indon) dini hari..hope u enjoy tis wiken ya sis...

reena said...

sdpnyeeee sis...lame tak mkn nih... mana beli ek???

rasp said...

ell,
: memang nak enjoy wiken nie...:D

reena,
: order saja sis..roger2 lah shamsi..