Wednesday, November 12, 2008

... baja ...

Tadi ada lah budak opis ni datang mempromotekan baja ni..murah je RM5 ... i amik sekotak.. umah i bukan byk sangat pokok pun in fact dah ada baja nya....


Tapi baja ni i plan nak letak kat opis je sbb dlm opis i ada pokok ni ha....

I sayang kat pokok ni sbb masih segar bugar beranak pinak cam i *ihiks* pokok yang jenis ni yg diletakkan dalam opis orang lain tu dah ala-ala hidup takmo, mati pun takmo.. jadi i rasa mmg sesuai lah i beli baja ni untuk pokok ku ini kan..takkan tuan je yg asyik nak makan, kasi can kat pokok ni gak lah untuk 'makan'!

14 comments:

~Eila @ Along~ said...

sis..pokok duit2 tu kan...wah..kalo tumbuh subur..mean murah rezki....

IdaShah said...

bagus lah kat ofis ada pokok

a-as said...

rasp..baja?? alahai mengingatkan makna nama I tau..asmida in bahasa arab makna nyer baja kwang3x..
baja pun baja la labu..sihat & subur la hendaknya kan!

imz said...

kalu guna tanah bagus..suburla pokok tu kan..kt umh im ni pun kalu nk tanam pokok kena bli tanah kompos ni..baru pokok cantik dan sehat..

moralle said...

baja subur.........hmmm buat ku teringat kan sesuatu **wink wink**......

ladyell said...

menghijau lh opis u sis...kata org...nk eksesais mata kene tengok yg hijau2..kalu lebat pokok u tu...terang lh mata u..

eedany said...

pokok rezeki katanya.

sis macam president ita lah. Suka pokok-pokok atau hantu pokok.

:)

rasp said...

eila,
: ooo iye ke sis ni pokok duit2..i prasan kaum cina suka beli pokok ni especially time CNY..moga2 ek sis..amin :)

idashah,
: baru nampak berseri...

a-as,
: iye ke sis...baja disukai ramai tau..byk kebaikkannya *ihiks*

imz,
: umah u mesti pokok cantik kan coz rasanya u mmg pandai bab2 pokok nie...

moralle,
: ehem ehem agaknya apa ek *ihiks* *blush*

ell,
: tak terang pun mata i..i pakai spek maaa *uwaaa* mmglah confirm i ni fail bab eksesis tak kira utk badan or mata *uhuks* :D

eedany,
: oooo pokok rezeki ek...patut kaum cina suka kan...

oooo sama ek dgn president...sama tapi tak serupa gitu :D

TauruzMama said...

inilah yg dinamakan semangat kePOKOKan...;p..

rasp said...

tauruz,
: kihkihkih...pokok pun ada semangat ek...

aFkaR'z said...

lama dah cita2 nak bubuh pokok idup kat workstation, tak tertunai lagii... syoknya kalo ada pokok, sejuk mata memandang

PerantauSepi1306 said...

wah, baguslah sis... sgt2 caring ok... tu yg pokok pun bahagia je dok ngan sis :D

Mommy Lily said...

ye btul tu. baja pun nak kan pokok jugak. eh bukan, pokok pun nk kan baja jugak. baru suburan gitu hiksss

dah sihat? baguss

rasp said...

afkar'z,
: oh iye ke sis..jom aaa kita 'berkebun' kat opis :D

perantau,
: bab2 bagi 'makan' i rasa sapa2 dok dgn i conpom hepi & kenyang ngehehe

mami,
: iyelah kan sis..asyik kita je yg nak makan...almost recovering :D