Thursday, November 20, 2008

... apa ni ...

Eh! Terkezut i, very unsangkarable....apa ni...sila teka...



Kita sengih dulu.......suka banget "garfield" tu!!! handmade card lagik! lovely!




jeng jeng jeng....i love it, i love it, i love it....smooooccchhhh *hugs*.. lompat2 (oooppss gegar~ duduk balik), clap, clap, yipeeee!

Thanx sis perantau sepi for this lovely prize, suka banget, cantik kan beg nie....

For uols nye info i menang kuiz apa-ni-2... now pun ada new kuiz, gi lah terjah blog sis ni if nak mencuba *ihiks*... sis ni mmg a very thoughful, loving, sempoi, ceria person tau..and she is also one superb photographer... i simply loooovvveeee gambor2 yg dia amiks ...

Neway, sis, i truly truly suka sangat beg tu and thank you soooooo much!!

15 comments:

Shopaholic Mama said...

You ni memang champion in quiz.

Lagi 8 points aje, you dapat gi Batam tapi quiz pun takde, how nak masuk eh! I think I must start planning when I'm free nanti!

rasp said...

SHM,
: mana ada sis..jez lucky je *ihiks* almost forgot the Batam trip hahahaha mcmlah menang ek :D 8 more to go yehaaaa :D

pearlEJ said...

menang adiah lagik?? wahhhhh... mmg rezeki melimpah-limpah noo lately nih... hihihihi... :D

rasp said...

ej,
: alhamdullilah, rezki i kan yang *ihiks*

mc ta said...

wah.menang hadiah tuh..
apa kata..u pun buat quiz gak..boleh kita org try kot2 dapat hadiah kan..?? :)

Zanna_MamaBatrice said...

amboi....menang kuiz kak perantau sepi erk....tu dia hadiah...comel banget...rajin ler sis rasp masuk peraduan2 nie...terror plak tu..he he he..kuiz ke 3 nie zana ada antar borang penyertaan tau.....

re : ya betul...demi blog sanggup ku redah apa jua.....he he he...xde modal nak citer ler sis....lori pun leh jadi tajuk....ok what...sib baik zana tak letak entry suruh kira pokok2 sawit tu ..he he he

moralle said...

nice bag siap hang lagi tu kat dinding :)

~Eila @ Along~ said...

tahniah sis...wahhh...happy ni..walaupun org lain yg dpt beg tuhh..haha..ape kata amik pic bergaya as model..mesti lagi cun...ermm..neway..pasni leh trnkan ilmu..petua nak menang kuiz..hehe

rasp said...

mc ta,
: i tak gheti nak berkuiz2 ni, jadi i bagi hadiah sesuka hati je *ihiks*

zana,
: saja je sis, cuba try test..tup tup tgk menang *ihiks* dah antar borang ek bagussss... i dah siap tapi takmo antar, kasi chance kat owg lain, camlah leh menang ek..before dateline i akan antar..

ok bangat sis, i pun kkdg tu tak dak ilham tau..a'ah sib baik tak buat kuiz tanya brapa byk pokok sawit tu kan :D

moralle,
: nak snap2 so tat dpt nice angle! mmg i loike the bag sis..

eila,
: thx laling..i ni teramat banget 'cute' sbb tu malas nak jadik model :D

kuiz sis perantau senang je, jez need to explore her blog je...tat's the trick!

ladyell said...

adeii..itu kulit ular sawa yg kene tangkap blkg umah ell aritu ke...wah..dh jadik bag ekk.hehe(gurau je..)

untung lh u sis...oh ya bape bnyk kali u dh menang kuiz2 ni sis..hebat lh u...

a-as said...

Congrats! :)

rasp said...

ell,
: eee mcm tau2 je u i 'vogelkan' ular tu ek *ihiks*

rezki i lah laling tapi kan mana i menang byk kali pun..1st time tau i menang nie...

a-as,
: thx dearie!

reena said...

sronok kan sis...skali-skala menang kuiz....terasa cam terror sgt... *ihik*

rasp said...

reena,
: a'ah sis...1st time kot menang hadiah kuiz nie *ihiks*

Blushwax said...

cantik bag tu!