Friday, October 17, 2008

... wiken ....



Maaf... today ke-bz-an tahap dewa dewi.....nak update & letak pics, tak leh...dono why pics tak leh nak load, system i kot...tak leh nak spend so much time trying kan sebab nak habiskan urusan seri paduka baginda ~ cewah, konon :D so tengah mem-bz-kan diri tadi, tengok2 jam dah kul 5, update pun lum lagi... ya ampun...insyaAllah ada masa malam ni i try again k...

But nak wish my fwenzzz semua have a wonderful wiken...take care..yg nak ber-open house, nak gi open house...enjoy urself..safe driving...and no matter what you guys are doing, ingat orang tersayang k...

SMMMOOOCCHHHHH!!!!

11 comments:

PerantauSepi1306 said...

sis i dah email tau.. dun forget ye... ada masa mai la singgah i di selatan KL nie.. hehehehe..

IdaShah said...

naper bz sgt yang

Shopaholic Mama said...

I pun malas part nak pics, asyik error aje, spoil our mood!

Have a great weekend ok!

Lily Satrina ® said...

✳ฺ There are many enjoyable moments still left in this weekend.

✳ฺ Have a nice and restful weekend, love!

❤ altanTya and Lily si Labu-Labi

pearlEJ said...

happy weekend laling... :D

Izan said...

ish ramai betul yang sibuk mggu ni yek.... samala kita. =)

imz said...

wiken2 org rilek dia bz..xpela...enjoy ur kebizian tu...hehehe

moralle said...

happy wkend laling :)

reena said...

buat ape yang busy tuh sis?? ehemm...ngintai sikit...ekekke

Mommy Lily said...

heppy weekend rasp....

kiss saphire for me

rasp said...

perantau,
: thx sis, sorry tak dpt attend...hope it went well...

idashah,
: bz buat2 kot ..hahahahah

SHM,
: a'ah if susah malaskan nak try byk2 kali..

U too have a great wiken..

Tya,
: true sis, mmg every moment spend with family is very precious and memorable kan..

ej,
: u too laling..

izan,
: bz and buat2 bz :D

imz,
: ala bz dgn famili laaa

moralle,
: u too sis..

reena,
: nak skodeng lelama pun no hal..

mami,
: smmmooooccchhh utk lily gak..