Friday, October 24, 2008

... tenkiu ...



Mula-mula skali, rasp nak ucapkan "nandre", "shukron", "danke", "arigato", "gracias", "gracie", "merci", terima kasihhhh yang terhingga kat uols semua...sebab apa?...ha..sebab tanpa disedari i tengok-tengok web counter i dah mencecah 10k lebih...uish memang tak disangka, tau. Ni pun sebab uols lah yang rajin menerjah blog ni, sebab tu i nak ucapkan ribuan terima kasih dan gak nak mohon maaf if tanpa rasp sedari mungkin ada n3 yg terkasar bahasa ke, menyinggung perasaan ke, yg memboringkan ke, yang tak puas hati ke...maap ek, jgn simpan dlm hati tau...

Again tenkiu....u make my day... nak bagi hadiah kat semua coz memang all of u deserve it, ermmmm ahkak ni bukan jutawan dik ooooiiiii... so terimalah gift yg ala kadar ni as a token of fwenship & appreciation from me to all of u my 'gengstarz' samada yg silent or yang slalu dok tinggal jejak kasih kat blog ni...amik ek if sudi...love u guys, u guys rawkkkk...



and last but not least i would like to wish uols....




10 comments:

nasazfrog... said...

wah 10 ribu dah ek.... tahniah la.. kami semua sayang rasp ok... teruskan berblog ok.. :)

Shopaholic Mama said...

congrats Sis... bilalah I punya nak sampai 10K... hopefully in few years' time!

have a great weekend too!

Mieza said...

tahniah yang...teruskan berblog k..mieza support dr belakang...:D muahhhhhhs10x

imz said...

sama2..hehehe

moralle said...

10kkkkkkkk, alrite lah tu sis, kojap jer kan, kejam celik kejam celik nanti dah 20K pulak,....happy wkend laling :)

ladyell said...

wah...cayalh....lurve u sis....amik award kt blog ell gak eh....

~ mzznana ~ said...

wah..mabeles la sis..dah 10k...
ni yg wat lagi smgt nk jd cm idol ni..hehe...
sis..luv u sis...kita amek k...wahaha..
opsss...jgn lupa dtng open house tau...
kita ada tulis kt n3 tu ha...

eedany said...

Congrats sis...

keep on blogging...

Have a great weekend to you and family.

Tak pergi rumah terbuka ke sis?

:)

pearlEJ said...

wahhh kejap jerkk kan.... bagus2... pasneh kena ganda lagik lerr update tu.. hihihihi....

dapat award bling bling lagik tu.. besttttt... :D

happy weekend to you too laling..

reena said...

wah sis skrg dah jd owang fofular gitu... *ihik*