Wednesday, October 15, 2008

... sepi ...

Today, my off day... tapi macamana pun tetap bangun awal iye... kul 5.30am, mata dah terbuka *uhuks*

Bangun pagi, buat apa2 yg patut... send Sapphire babysitter then terus ngadap blog & dvd... leh gitu..wuhuuuu syiok... bermalasan...hahahahahah...

Pagi tadi layan crite nie....

skrip dia agak bagus lah.... yg tak tahan tu part afdlin & vanida.... masa afdlin cari v, then jumpa dia....

v : awak cari saya ke?
afdlin : iye.... seumur hidup saya wak...

perghhhhh tangkap lentuk gitu kan hahahahhhaha...walaupun tengah melayan sepi tapi diriku tak sepi tau...

sambil2 layan dvd tu chot chet dgn sis kat jb.... habis je chot chet dgn sis jb... sis i yg kat selatan plak... fuyuuuuu... best gitu kan... cuti2 leh chit chat sana sini.... sambil chit chat dgn sis kat selatan tu, i layan starfruits...emmmm sedap tau...

to both my sis.... thanx temankan i bercuti... hepi bangat....

12 comments:

moralle said...

wah syokkkkk nyer coti2 leh layan DVD n chot chet..........thanks to u 2, hehehe.........

Ted said...

oooo cuti...syoknyee....

eLLy said...

aik bercuti pun antor anak kat baby sister.. amboiii habis habisan ye ;p

~Eila @ Along~ said...

wah..citer sepi ni..walaupun ade kat astro..tak pernahnya tgk..dah ulang baper kali pun still tak sempat nak tgk..hopefully pas ni ade kesempatan nak tgk..hehe

Secrets in my bag said...
This comment has been removed by the author.
Shopaholic Mama said...

if I cuti, I usually dont stay at home. My legs gatal, sure ajak jalan. Even gi kedai seberang jalan pun boleh asal keluar!

Mieza said...

syioknya cuti...leh layan dvd n starfruit...

suka jawapan afdlin tu...romantik jer...:D

ladyell said...

eh3....chot chet ngan sapelh tu yek.sambil mam star fruit plak tuh.

seronok dpt chit chat chot....?

rasp said...

moralle,
: mmg syiok aaa sis..thx for ur time!

ted,
: wuhuuuu sronots

elly,
: jgn marah iye..mmg habis2an nie :D

eila,
: oooo kat astro ada ek..tak prasan plaks...layan dvd yg dipinjam je...

SHM,
: sis i ekceli mmg kegatalan gak tapi hv to tahan lah :D if jln no rembats tak syiok lah plak...

mieza,
: romantik kan..lepas tu kita verangan lah plak iye :D

ell,
: iye lah sis...ber chot chat dgn 2 org tu ... thx sis for ur time..

lily lotus said...

bestkan citer sepi tu..masyuk jer layan

PerantauSepi1306 said...

perhhhhh beshnye leh leypaks.. dah la smalam ujan sojukkkkk yo... menjeles nie ;D

rasp said...

lily,
: mmg leh layan.....besh!

perantau,
: perghhhh syiok ooo semalam, hujan2, cuti2...wuhuuuu indahnya!