Tuesday, October 21, 2008

... pabila larut malam ...

Semalam masa download pics ternampak gambar-gambar nie..isk macam panca sitara 'pabila larut malam...' plaks..stevie wonder pun boleh hahahhahaha layannnnnn...






ni lah keje anak2 dara i tau tak... melaram tak pun kkdg sapphire lah jadik mangsa kakak2nya... macam2 they ouls kejekannya...tapi ada dia kesah...idoookkkk..lagi dia suka le *ihiks* oh ya...ni lah rupanya sapphire skarang bila suruh dia smile nak amik gambor, sila abaikan kekemasan rumah ku itu iye..& juga my Aqua yg dok tergolek dog tu...

# wahai my precious, jgn marah ek ibu masukkan gak ur pictures here...skali skala leh lah kan... ekceli my kids yg besor2 tak nak their pics ditempek dlm blog i nie *ihiks* nak low profile konon lah ....

18 comments:

moralle said...

cute nyer diaaaaaaaaa....geram auntie :)

pearlEJ said...

yg beso2 tu dah umo baper yang?? mmg tak pernah nmpk n tak pernah tau pun mengenai derang...

PerantauSepi1306 said...

sumelnye saphire.. isk, isk... bila nak mai umah auntie nie.. hehehe

Mieza said...

comeynya sapphire pki spek...cium skt bole...grm tgk...kakak2 dia maintain cun gitewwww!!

rasp said...

moralle,
: cute..hai perangai pun makiiinn "cute" sis :D

ej,
: aduh laling... depa ni kan 'my precious' yg i slalu sebut tu... abg aqua, kakak 2 org - agate & emerald..mmg jarang letak gambar sbb ekceli depa dah warning siap2 takmo letak pics depa dlm blog ni..skali skala i curik2 letak gak kahkahkahkah ~ gelak syaitonn

perantau,
: tu la kan sis..bilalah dpt nak jumpa nie...

mieza,
: gigit pun leh :D smoooocchh kat aunty mieza..

lily lotus said...

like mother like daughter kahh??

eedany said...

alalalala...cutenya dia ngan 2 gigi kat depan tu!

auntie geget ni...

:)

~Eila @ Along~ said...

wah sis, kecik2 dah pandai low profile??? bagusnya ur doter...hihihi

Shopaholic Mama said...

ibu nya pun kena nyanyi lah ~~ tara kucha tara kucha cha ~~

sHwEeT ByAtcH said...

cutenyer the little one....

gerammmmm

arianna adrizal said...

amboiii yg kecik tu... comel betul pose gitu ye =D

eLLy said...

tara kucha tara kucha cha !!
ceewahhh.. rasa nak nyanyi lagik nie .. bila larut malammmmmm.. suasana sepiii.... dah dah dah!!

tak nampak mata nye bila gelak,
tapi gigi dah banyak ! :D

rasp said...

lily,
: oooppss iye ke? hahahhaha

eedany,
: laling gigi 2 depan tu mmg besor, cam wabbit tapi kan ekceli giginya dah 8 tau..4 atas, 4 bawah..dia gigit geget u lagi sakit tau hahahah

eila,
: tu la pasal..agaknya ikut ibunye ke, ermmmmm...

SHM,
: eh camne u nampak i ber-agogo? :D

dilla,
: buah hati pengarang jantung abg & kakak2 dia tu :D

arianna,
: dia nak pandai pose cam kakak arianna gak leh? ;)

elly,
: sambung sambung..tara kucha tara kucha cha cha :D

a'ah jadi rupa cam amoi kan hehhehe

ladyell said...

bushukk ah sapphire...:)panca sitara ka panca delima....kemain lagik...

dh besar dh ur dotter ekk sis...baru dpt tgk...

ladyell said...

*dotters*

rasp said...

ell,
: :D hehehe stevie wonder kot hahahaha..

a'ah sis dah besor..tu tak tgk abgnya..lagi besar :D

imz said...

heheh...ala2 70-an gitew...tara kuca..tara kuca..

Lily Satrina ® said...

❉ awhhhh....sapphire!! cute..senyum nampak gigi...

❉ kakak and abang sapphire very down to earth..aunty nak berkenalan pun susah..ni kalau org nak merisik ke, nak meminang ke..macam mana?

❉ pabila larut malam...suasana sepi...aunty nak tidur dah, lily dah lama tidur.

ⓛⓞⓥⓔ lily and mommy