Monday, October 13, 2008

... open house ...

Aduh...kepenatan tul wiken baru nie.. open house sana sini... agaknya coz ni 1st wiken bagi org2 kl selepas cuti beraya...so berebutlah semuanya nak buat open house kot...

Hari sabtu, i bermarathon open house... tengahari gi jumpa my precious kat asrama dia dulu... bawa food bagai...then sat with him jap stori mori, nasihat2 bagai, hugs & kiss2 then ciao coz.. pukul 2 umah my aunt, kul 4 umah my SIL then malam umah my bro ..... tetapi disebabkan jam tahap dewa hari sabtu tu... yang pukul 2 jadi pukul 3.30..yg pukul 4 jadi pukul 6.30.....aduh penat wooo camtu...sib baik umah my bro malam, tak de lah terkejar-kejar... umah i? ntah le ada ke tak.... macam tak de je... bukan tak nak buat tapi banyak rintangan pulak tahun nie ... dugaan dugaan....dengan redha nya saya terima segala dugaanNya....eh..apa plak i melalut nie...

Hari Ahad..relax skit... tengahari open house umah my ex opismate..then petang umah my kezen.... then balik umah rilex.....no pictures ek...a'ah sebab bukan aje jam tahap dewa tapi kemalasan i plak tahap dewi nghehehehehehe....

So, how's ur wiken? mesti ke-bz-an gak kan......

15 comments:

Shopaholic Mama said...

Same samelah Sis, this year Raya byk cubaannya! Anyway, things got better later..

moralle said...

penatttttttt tak terhingga, cobaan ku tak raya pun ade cobaan ): raya lagi banyak cobaan.........

lily lotus said...

murah rezeki mkn2 time raya ni

Mieza said...

lps ni kan mieza rasa bdn pun naik montel lg...open hse spnjng minggu...uwaaaaa!!

nasazfrog... said...

selagi raya tak abis selagi tuh la kite ader jemputan open house kan,, makan free tak per,, setahun sekali.. :)

~Eila @ Along~ said...

thn ni raya tak berhenti2 la jengah open house..dah nak start pose la..takleh jadi..ujung minggu time utk makan sajek..hehe

ladyell said...

Raya sebulan sis...jom raya lebam...
Bdn naik pn naik la...janji mkn free....

ladyell said...

i mean *raya sampai lebam*

~ mzznana ~mana matsushina said...

wah..murah rezeki tu sis...
best tu...harus pergi..rezki jgn ditolak...hehehe..
psss..bila turn sis lak nk wat...
sudilah menjumput saya ye...wahaha

reena said...

amboi...jln2 sini-sana gitu...jgn mkn byk2 sis nanti gumok...ekekek...sis gumok pon kite cayang kat sis...muah

pearlEJ said...

selagi lom abis syawal, memang makannnn makannnn makannnn free jerkk laa kann... tapi best apee... hehehehe.. dpt makan sedap2, dah tu free lakkk... haaaaa.... bukan senang tu, setaun skali jerkk... hihihihi

PerantauSepi1306 said...

yeah... raya tawun ni memang byk dugaan kan sis.. yg pasti last sat memang byk gilos open house kan. bukan jalan je jam, perut pun jam gakss ;D

rasp said...

SHM,
: yup... slowly things cleared up kan..

moralle,
: hahahahah cobaan (kata ala-ala p.ramlee)

lily,
: tul sis..tak yah masak time wiken .. hahahahampes

mieza,
: ya betul...cam i gak lah tu :D

nasaz,
: betul yang, tapi kkdg tu sampai pergi je tunjuk muka, minum2 coz dah tak leh nak sumbat food tu kan..

eila,
: mmg elok buat camtu :D

ell,
: jom..... :D

nana,
: tu lah contemplating nak buat ke tak :D insyaAllah if i buat i mesti jemputnye..

reena,
: i gumoks yg cutezzz ngehehehehe lap u 2..

ej,
: betul tu ej.. kita makkkkaannn dolu... body naik blakang kira :D

perantau,
: mmg sis..jalam jam dasat kan... perut i pun jam tahap dewa gak..

eLLy said...

wah kalah menteri nie.. lepas satu satu umah kena buat lawatan ;p

rasp said...

elly,
: uish sis mcm mana u tau i ketua menteri DBKL nie ~ skop keje - ngap segala makanan kang terbuang rugi plak kan :D dbkl pun dah ada ketua menteri tau nghehehe