Wednesday, October 22, 2008

... open division ...

Yesterday kul 11 lebih camtu, ada satu division nie buat makan-makan sempena raya..nak kata open house tak leh kan..so open division lah kot *ihiks*

Orang dah menjemput, kita kena lah gi kan..ooopppsss padahal hati ku berbunga-bunga nak gi ngap tau...tak banyak amik pics..malu gak aaaa...jamuan owang lain kita plak yg nak bersnap bagai kan...

i sampai timing cantiknya...owang tengah baca doa..

lepas tu seeerrrbbuuuu hahahhaha

ni antara food gengstarz i amik ke port-port tersendiri..


ni plak crite dah basi, crite hari jumaat lepas..pun makan-makan tapi division lain plak... i dijemput gak, cam vip plak ek jemput2 gitu, verangan tak boleh blah hahahhaha...serbuuuuuu... tapi iyelah gambor ngak byk..'kemaluan' ku tetap ada tapi bila makan, lupa plak malu-malu iye...

ramai jemputannya..tak cukup tempat duduk, tapi makanan cukup..pandai-pandailah cari port...tapi best tau bila dok camni..cam kenduri plak kan...meriah tul..

antara food gengstarz i yg sempat diambil gambarnya..lain tak sempat coz dah ngap...

Syukur alhamdulillah di atas rezki yang diberiNya..

16 comments:

PerantauSepi1306 said...

owsshhhh yummmsssss cedapnya makaroni tu.. hehehehe kita pun baru je lepas sis.. selagi tak nov.. selagi tu meriah je open-open ni kan :D

ladyell said...

org jemput kite makannnn...org tk jemput tk herannnn....
mengalah kn vip gamaknye...

moralle said...

makan n makan, pas ni kenek cari tempat nak lari every day kan sis :) take care.....

rasp said...

perantau,
: tul lah sis...rezki jangan ditolak :D

ell,
: sis i perasan je jadik vip tu, padahal kuli je *ihiks*

rasp said...

moralle,
: sis..miss u lah *uhuks*

ehem ehem bab nak cari tempat lari tu yg 'keberatan' tu oooppss

pearlEJ said...

brupppppp.... alhamdulillah... :)

bestnyer makan sambil duduk bersimpuh atas lantai tu kannn...

Shopaholic Mama said...
This comment has been removed by the author.
Shopaholic Mama said...

so much food, bestnya! kalau I, selagi I can eat, I just eat. Diet tu belakang kira!

Izan said...

wah bestnyer mood raya masih ada lg ... makan jgn tak makan... hehehheheh

imz said...

wah..sedap tu sate..yg tak tahan..pakat duduk bersila mkn tu..ala2 kampung giteww..!!

sHwEeT ByAtcH said...

xsabor nk blk png..

nk g open house...

rasp said...

ej,
: mmg best aaa dok2 camtu..

SHM,
: i pun like tat sis..sbb tu now cam 'kembang' semangkuk je..eh bukan semangkuk..bermangkuk2 :D

izan,
: tu la pasal, makan tak hengat donia nie..

imz,
: bila dok camtu lagi sronoks..

dilla,
: sabaq sabaq..nanti pi pulun habis2 *ihiks*

Mieza said...

org dh jemput kita dtglah kan yang...rezeki jgn ditolak...:D

eLLy said...

kat cini pun semua dept tengah sebok buat open hse..

emm bertambah lagi la berat ai klu cam nie ;)

eedany said...

Wowee... bestnya makan2.

itu sate menyelerakan. its 2.56 am. lapar balik ni sis!

:D

reena said...

amboi...bab makan laju jek dia yekkk.... ekekek