Thursday, October 16, 2008

... lampu raya ...

Today, pagi-pagi i dah kacau my sis kat seberang tu... hehehehehe she bz kat opis, i bz kacau her..naughty me! Takpe kan sis...skali skala :D

Then i ke carrefour konon nak beli 2, 3 barang je...tup tup biasalah sasaran terlebih hehehehhe 3 plastic bag tau..bukan 3 barang je... *uhuks*

I beli nie...lampu raya ke? oh tidak...bulb raya je hahahahahah... tak lah... semalam i notis lampu i, satu bulb dah off..tengok stok bulb ngak ada so itu sebenornya tujuan nak menyopping...


rembat ni for emerald... she suka tengok movie barbie... dia ada collectionnya...



Selesai sopping mopping bagai...terus teringat nak makan hor fun kat old town... sensorang?...sorang pun sorang lah...zass ke old town kat ampang waterfront tu...makan hor fun & ice lemon tea.. sedap sehingga menjilat jari eh chopstick...


Yikes esok dah nak start keje...takpe lah dah friday dah pun wuhuuu...1 hari je kan...alangkah gumbiranya hati kalo tiap tiap minggu leh camni .... amboi amboi amboi melampau lah i kan...

12 comments:

eLLy said...

satu ari je kerja.. buang karen je
sambung je la cuti esok ;p

rasp said...

elly,
: u jadik boss i kan ke best..."bos bos esok leh cuti tak..buang karen je kalo keje ngeheheheeh" ... boss jawab : "boleh...boleh blah!!" kahkahkahkah

Shopaholic Mama said...

Kan lebih best wish Kita yang jadi Boss! Pegi balik office suka hati, boleh cuti sendiri...

Kalau nak jadi Boss Mithali, declare holiday for the staff kalau ade sale!

moralle said...

sis, i pun waiting2 for u to buzz me cause i know u coti :)

sumtimes eating alone macam best kan, sunyi dan tenang jer, sesekali gitew lorrrr....

Selamat berworking yer 2moro...

Blushwax said...

Wah...shopping bila cuti. Best. You know....I teringin betul nak makan kat old town ni. Have read so many Malaysian bloggers entries about eating at this place. kat JB ada tak?

PerantauSepi1306 said...

hehehe... xper kije ari fri x rasa sbb lunch time panjang ... :D

imz said...

dh masuk tgh syawal ni...shoping raya maintain bershoping kan....

Mieza said...

wah mkn sensorang...nikmat tu...:D sambung la cuti lg sehari...

ladyell said...

sis,kalau u pegi wedding maya karin untung tau dpt bulp free.tp malang nya...tk diundang kn....

rasp said...

SHM,
: eh..bukan u say u need an assistant ke boss :D

moralle,
: believe it or not..mmg terasa peacefullnya makan..tak de terkejar2 nak tgkkan sapphire hehehhehe

blushwax,
: ermmmm... i tak tau lah kat jb ada ke tak sis..if u come down kl leh i blanja *ihiks*

perantau,
: ala sis...tadi i buat keje non stop..sib baik ada makan2 earlier so tak leh lapar tak kuar lunch *uhuks*

imz,
: bila bab shopping, tak mengenal timing..nghehehehe

mieza,
: if nak continue lagi sehari boss confirm ckp 'boleh..boleh blah' :D

ell,
: ishhhh sebenornya i yg tak dapat pegi masa wedding tu..hahahhaha yo yo ooo jek...

Lily Satrina ® said...

♡ Sis Rasp, real success is finding your lifework in the work that you love. Friday pun u nak kerja??

♡ You must have that 'level' of dedication..
They shud gv u an award :

 (◕‿◕✿) RASP: Staff of the Year!!

♡ Hard work truly does pay off, sis!

Have a great weekend dgn keluarga tercinta, Sis Rasp!

☀ฺ Tya and Lily 'si labu-labi' ☀ฺ

pearlEJ said...

laling, bila tengok u shopping lampu, baru i teringat lampu bilik air luar kat rumah i still tak berganti.. wawawawawaaaa... dah dekat sebulan tak leh guna... hihihi... terukkan i?? so toilet luar mmg tak leh guna ler time mlm2... hehehe