Wednesday, October 29, 2008

... hijau ...

I nie kkdg tu boring tengok keadaan meja keje i tau...cam last friday, tau crite basi tapi tak kesah lah kan...layan je lah...erm apa ek...oh last friday...i gi beli ni ha...nak meng-hijau-kan meja...dia ekceli ada byk type tapi 1st round, rembat nie dulu...next month, tengoklah kot2 nak tambah koleksi....

tadaaaaa....



nice tak..ckp nice gak :D ~ paksa tu .. suka tgk pasir kaler2 tu...

sebenornya kecik je pokok nie..tengok i letak hp i...dekat same size kan...



lepas nie leh nyanyi lagu zainal tu..hijau ... hahahahahaha...

13 comments:

eedany said...

...ku lihat hijau...

cantiklah sis. saya dah lama bercita-cita nak ada bunga macam tu kat atas meja kerja saya ni.

:)

ladyell said...

cantiklh sis..pandai u pilih...comel je....sgt seni org yg menabur pasir tuh...

lily lotus said...

so cute..klau taburkan pasir tu leh meroyan tak klau nak shapekan camtu balik..haha

nasazfrog... said...

serius i like it.... sejuk mata memandang... corak pasir tuh nice sgt.. :)

pearlEJ said...

pasir tu yg buat pokok tu nampak menarikkan.. cantik jerkkk depa buat pasir tu mcm tu..

PerantauSepi1306 said...

canteklah sis.. greenies memang sangat menenangkan... speshly the pasir..

Shopaholic Mama said...

wish I had green fingers like you too! I grow ape ape pun, tak jadi, semua layu!

rasp said...

eedany,
: wah geng leh, jom kita nyanyi sama2 :D

i pun dah lama survey nak letak something kat corner tu..

ell,
: thx laling...mmg berseni kan owg tu!

lily,
: lebih dari meroyan i jadiknya tau kalo bertabur..masuk tong sampah je le :D

nasaz,
: simple but nice kan..

perantau,
: kalo stress leh pandang pokok cinonet nie :D

SHM,
: i pun lum tentu pokok nie leh tahan lama...ni ala-ala cactus gitu..easy to care maaaa

Izan said...

kiutnyer pokok tu... suka la...

rasp said...

izan,
: sis pokok tu specis cactus rasanya..

imz said...

cantik pokok tu...dia tanam guna pasir kan...mcm2 kaler lg tu...

rasp said...

imz,
: a'ah sis..karerful! :D

Mieza said...

cantiknya pasir tu berbelang lg....nice....:D