Sunday, October 26, 2008

... hehehehe ...

next top model


ninja cats


karate hamster


i'm having a bad hair day
..
..
..

kekenyangan selepas ber-open house...hehehehe!

16 comments:

imz said...

tak tahan tgk pic yg last tu..kelako je..mcm kucing bunting kembar 5..la plak..hehehe

pearlEJ said...

hihihihi... gumukkkkkkkkknya kucing tuhh.. gerammmmmmm!!! tapi cara dia duduk tu mcm my ucuk lakk... hehe

a NuTty StuDent said...

so cute all the piccas esp yang last picture tu..hehehehhee

IdaShah said...

gemuks nya kucing...comel sgt

ladyell said...

i like cats....cutenye....gerammmmmm

Izan said...

kiutnyer haiwan2 ni kan =)

~Eila @ Along~ said...

karate hamster? hihi..kucin gemuk tuu..sgt boroiii..

Cik Puan Mimi said...

alahai debabnya kucing tu.. tu mesti mengah lepas makan banyak kat open house kan.. hehehe

PerantauSepi1306 said...

hehehehe shumelllnye the animals kan...

eLLy said...

ha ha eLLy bayang kan cik Rasp bersandar ke kenyangan kat dinding cam gitu la gamak nye kan :)

Mieza said...

pic yg last tu betul2 byk pi open hse...hiks

rasp said...

imz,
: hehehehe kelakor kan...

ej,
: mmg i teringatkan ke nonie tau!! wakakaka

nutty,
: thx menyinggah & commenting..yg last mmg cute :D

idashah,
: gemuksss cam owner blog nie lah :D

ell,
: oooo suka cat ek..meoooowwww :D

izan,
: mmg cute :D

eila,
: boroiii @ genduts :D

mimi,
: tu la pasai ....

perantau,
: shumel & funny :D

elly,
: kalo rasp tak sandar dah, baring terus cam whale...kahkahkahkah...

mieza,
: tak hengat donia nye makan!

reena said...

ekekek...tak tahan bc statement sis elly tuh...otomatik terbayangkan sis cam gitu... *tak baik btol kan??* ihik...jgn mare yek sis...

rasp said...

reena,
: *uhuks* sungguh kijam :D

eedany said...

Gambar yang last tu mesti kekenyangan round habis rumah terbuka...

:)

rasp said...

eedany,
: tu lah kan laling hehehehehe