Tuesday, October 14, 2008

... bz ...

Fwenzzz sowi lah today i ke-bz-an skit..tapi whenever got free time skit..i still terjah ur blogs tau.. baca-baca dulu..yg mana i sempat leave comment, i leave but mana i tak sempat i will later-later k..


neway i am


sebab soklan ni dituju ..

and got this wonderful short answer....


yes my fwenzzzz, rabu & khamis ni i cuuuuuuuutttttttttiiiiiiiiiiiiiiiii.... the much needed break..yuhuuuuu!!!! so esok i cuti but kat umah aje memang kes nak relax, layan dvd, layan blog..lebih kurang camtu aktiviti i......

till then..nak finish off a few more things before i cuti.....take care!!!!

13 comments:

moralle said...

kelazzzzz lah sis, mintak coti kat Datok pakai HP, hehehe......selamat bercoti k, jangan lupa online kalau sempat, dah lama tak sembang, malam hari me tak sonang lah sis..windu bangettt nak chot chet :)

rasp said...

moralle,
: tat's the only way to reaaaallllyyy attract his attention... sms dia WAJIB baca kan..hehehehehe..if ckp je, kekdg dia leh lupa..me pun windu to chot chet & malam i pun a bit ke-bz-an gak... insyaAllah esok we leh story mori k...take care!

Shopaholic Mama said...

Happy blog-hopping & dvd-ing!

Check yr email too!

eLLy said...

selamat membusy kan diri & selamat bercuti ;)

Mieza said...

slmt bercuti yang...jgn lupa terjah blog ya....:D

imz said...

wokeh...takper...nt dh free...sambung lagik okeyy..!!!

pearlEJ said...

haaaaaaaaa.... boleh ler dok bersenang lenang kat depan laptop kat umahkann... hihihihi... x pyh nk pikir2 bab keje dah utk 2 hari tu.... selamat bercuti yang... :)

IdaShah said...

slmt bercuti..
sblm bercuti harus lah didera buat keje dulu kan :)

PerantauSepi1306 said...

alahai... menjeles la nie.. cuti 2 hari tau... tumpang sekaki bley :D

sHwEeT ByAtcH said...

wah... stright to ampang point je jwpn erk... beshnyer

lily lotus said...

hik hikk..bijak2!
neway..slmt bercotiii...

rasp said...

SHM,
: thx sis... dah check dah & action taken...tq

elly,
: makacih yang..

mieza,
: pasti tak lupa...

imz,
: wokezzzz

ej,
: tu la.... if 2 minggu lagi syiok..amboi lupa daratan nampak..

idashah,
: mmg tul tu sis...kena dera dulu...

perantau,
: jom aaa tumpang dua kaki...

dilla,
: uiks camne tau program nie..*ihiks*

lily,
: tq sis..

reena said...

hamboi...main msg dengan dato' gitu...ekekekeke