Thursday, October 2, 2008

... bolos ....

Mari mem-bolos-kan diri dengan Sapphire... hehehehe.. ni crite lama, i buat auto publish je tau.. tak nak lah bior umah ni bersawang seminggu *ihiks*

Semenjak dia dah leh jalan, haruslah ada pengadang ni .. entrance nak masuk ke dapur umah i... tiap tiap hari semenjak ada pagar ni, ni lah keje dia..nak cuba bolos kan diri masuk ke dapur.. tak pernah putus asa... if penat dah mencuba tak lepas, dia gi lah ke depan.. lama-lama skit dia datang cuba lagi... heheheheh lawak lah...

if panjat lepas tak..ermm tak..
hari tu ibu pulas-pulas benda ni, pagar ni terpasang, cuba lah pulas-pulas, kot-kot leh terlepas..


cuba selit kot sini, leh tak...


kalo baring, masuk kot bawah ?
kalo satu kaki plak camna....


"sayang, memang tak leh lepas le... hehehehehehehe..."

7 comments:

Shopaholic Mama said...

so cute tgk Sapphire on her attempts to cross over! Nasib baik tak kena stuck kat celah2 tu!

moralle said...

cian nyer dia, bersungguh2 nak lepaskan diri, hehehe.....

reena said...

takpe syg...nanti aunty babap...mummy k...

Ninie said...

alahai bijak2..mcm2 idea dia buat hihihi

rasp said...

SHM,
: i pun slalu ketawa gak tgk perangai dia tu.. but i keep a watchfull eye on her takut2 lah kan..nauzubillah...

moralle,
: forever she usaha tau.. penat she stop relaks jap then after a while cuba lagi *ihiks*

reena,
: ouch... kena babap uwaaaa *wink wink*

ninie,
: kelakor tengok dia tau...

PerantauSepi1306 said...

hehe.. panjang akal kan bebudak ni, macam-macam cara nak dicuba untuk dapatkan mama dia tu.. hehehee cumel tul aksi2 bebas ni ;D

rasp said...

perantau,
: aksi bebas tak pa, jgn aksi melampau dah :D