Thursday, September 11, 2008

... TARA ...

Yuhooooo!! Salah satu tv prog peberet i is coming on air malam ni! The Amazing Race Asia(TARA) season 3...

"According to AXN , this season dubbed as "the toughest race ever" compared to previous seasons due to the high fatigue during the Race due to faster pace and shorter break times. During the filming, one production crew was even hospitalized."

Ha sampai camtu wooo.. Suka layan ni sbb leh tengok tempat-tempat yg they all gi (albeit kdg tu, too brief), camna participants work under pressure, camna they work together, camna they solve obstacles, their strategies, their will power etc .... mmg syiok lah layan nie, siap leh berangan kalo i masuk ni camna agaknya ngehehehe :D


ni lah participants TARA 3

Agak-agak tu sapa leh menang ek.. kekdg tu yang kita tak sangka tu yang akan menang tau...

Apalagi... layaannnnnnn

12 comments:

TauruzMama said...

tauruz jarang dpt tgk..;(

Shopaholic Mama said...

My favourite toooo! I dah siap timer record the show weekly coz 9pm I dah nak tidur!

Anyway, nantikan kemunculanku di TARA Season 10!

reena said...

sukanye...tak sabo nak tgk mlm nih...yeah! Malaysia Boleh

rasp said...

tauruz,
: ala cian :(

SHM,
: i wait till then..mesti dah tau swim masa tu k sis! caiyok caiyok!

reena,
: tgk jgn tak tgk!

eLLy said...

cayang thanks coz remaind me..
eLLy memang suka tengok nie..

this season yg ade ida nerina tu kan?

rasp said...

elly,
: no prob sis..a'ah this season dia masuk ... mlm ni jgn lupa plak..

moralle said...

This is my peberet to, tak penah lepas tengok,beshhhhh....salute kat they all yg participate this, bukan senang, tough lorrr....

SM Tara session 10, I session 9 1/2 lah....ado ker...

rasp said...

moralle,
: oooo u pun minat tengok iye sis..mmg salute the participants kan...

if like that i join yg season 9.75 lah..:D

afiq said...

musti xder cahnce ida nerina nk mnag...........

rasp said...

afiq,
: we have to wait & see lah kan..

pearlEJ said...

i jarang2 tengok arr yang...

rasp said...

ej,
: i suka sgt nak tengok tapi kkdg melepas gak..tanggungjawab isteri & ibu lah katakan...