Thursday, September 18, 2008

... pizza ...

Semalam mula ingat nak gi berbuka kat tempat-tempat yg special skit, tapi with baby around rasa cam susah skit lah kan..
Jadi kids nak fast food, SH terus cakap kat Pizza Hut... i no hal...but as usual lah, we ouls gi lewat.. berbuka ala kadar kat rumah dulu, solat baru kuar umah.. sampai situ pun dah lewat dalam kul 8.30pm..

Makan apa lagi if bukan pizza kan.. try yang latest promo tu..yg ada nasi & meatballs tu..ntah apa nama.. ok gak lah tapi i kalo makan pizza, i prefer yang actual pizza bukan pizza yang 'dimalaysiankan' ... so i end up makan 1 slice je.. soup i share2 dgn Sapphire..

Lepas makan we ouls pun terus balik, tak ke mana-mana.. coz my lil' missy ni dah ngantuk... lagi pun esok still school/work day kan.. tak amik pics pun.. amik gambar 1 je, masa cik kak ni dah ala-ala ngantuk tapi still nak join the crowd lagi..

21 comments:

moralle said...

ooo Pizza, besh, last time I kalau nak makan pizza tinggal call my fren jer, sebab hubby my fren tu work part time at pizza hut, dapat makan free, siap antar kat umah, complete set tau....

Yang sapphire nampak dah besau gitu compared to the last time I saw uols....cant wait to c u guys again :)

TauruzMama said...

makan Pizza..kt ner tu rasp..?

PerantauSepi1306 said...

pizza hut besh.. tp i also like sis.. if pizza means real pizza italiano else.. nanaklah.. tak leh nak masuk tekak ;p

cumelnya sapphire... hehhehe ngantuk pun nak join lagikss

rasp said...

moralle,
: aiseyman sis, tau i order je kat u kan :D bestnya camtu..hari ni u tak nak order pizza ke? oooppsss

Dlm pics nampak cam besar, luar not so besar but she can walk now.. eee i pun tak sabar nak berjumpa-jumpaan tau..

tauruz,
: yg kat Wangsa Maju tu..

rasp said...

perantau,
: kita kan prasan kita ala-ala italiano gitu *ihiks* eh, ke i sorang yg prasan kihkihkih..

she mmg like tat.. ngantuk tapi still gagah nak join, kkdg start lah buat perangai dia tau, kkdg tu siap leh 2 in 1 = duduk & tido *ahaks*

eLLy said...

dah lame dah tak makan pizza :(

tomey la si kecik nie.. nak pinjam boleh ;p

rasp said...

elly,
: jom kita pizza...

nak pinjam no hal..amik la..larat ke idak nanti ni, she very tak tau dok diam one *ihiks*

reena said...

ala...bucuk2 dia, ngantuk dah dia...sian sapphire nanti auntie babap mami k...sbb kuar jln malam2...

Ayu said...

alahaiii tomeinya cik kak tuh yerrr hehehe geramnya tengok dia :)

lily lotus said...

alaa..comelnya pic last tu

pearlEJ said...

kannnn... kalau nk makan pizza, lebih sedap kalau makan yg 'betul2' pizza... kalau dah yg perisa satay ker tandoori ker mmg tekak tak leh nak terima arrr...

Shopaholic Mama said...

Kalau pizza, mestilah yg original. I pun tak suka yg campur ape ape aje! I can ngap personal pan pizza sorang2 tau!

Ninie said...

bestnya mkn pizza..alahai si kecik yg cute tu pose jgak ker?

ratna said...

kak...kad raya akak saya dah terima. terima kasih byk yer.. insya allah nanti kita balas.. byk kad raya tak bertulis lagi ni..

iNi DunIakU said...

pizza hut is better la 4 me than domino pizza... rasa domino 2 kureng besh sket...

Mieza said...

comelnya sapphire nunggu pizza...soooo cute...sedap ke yg promo baru tu...:D

rasp said...

reena,
: aduuuhhh! uwaaa kena babap *ihiks*

ayu,
: ibu dia pun slalu gewan tgk dia..

lily,
: tenkiu..

ej,
: a'ah sis, tekak ni mmg kureng lah if camtu..ori gak best

SHM,
: personal pizza u sorang! iye ke? cam tak caya je ;D

ninie,
: miss pizza 2008 ngehehehe

sis,
: dah trima ek..tak yah balas lah yang..susah2 je tau..i ikhlas nak bagi tu...

dilla,
: sis we have same taste aaaa :D

mieza,
: ntah la tekak i kureng skit..i suka yg original nye..

ladyell said...

mmg btul kn pizza mkn yg original gak yg sedap..if nk mkn tandoori or satay ,baik mkn kt restaurant biasa kn.sama lh...mmg tekak tk leh nk terima..

ewah2..sapphire pose ala2 manja giteww.yelah..ngantuk kn...

rasp said...

ell,
: ya betul..original the best :D

a'ah lah sis dia dah ngantuk tu..masuk kete terus jek dia zzzzz..

eedany said...

kalau saya makan 2 slices cukuplah... Kuatkan saya makan? Nasib baik tak 3 slices. Hihihi...

:)

rasp said...

eedany,
: kalo original leh le sampai 2 slices, kkdg tu sampai 2 1/2 lagik, tapi disebabkan perisa yg baru ni i kureng bangat lah..tak sesuai dgn tekak i...