Tuesday, September 2, 2008

... party buih ...

Balik dari jumpa EJ, i pun membzkan diri dengan my sis tolong bonda, masak2 bagai..nak buat party buih...eh tak lah.. makan-makan sempena birthday Sapphire... ekceli birthday dia 31 Ogos tapi disebabkan ada antara my aunt and kezen ada hal tak leh hadir hari tu, so w'ouls pun buat awal sehari lah...

hadiah 'patrick' from my kezen..besar patrick dari sapphire tapi she suka & geram tengoknya

Dalam kul 5.30 w'ouls pun start lah party ala-ala kadar tu.. lepas baca doa, potong kek then makan time...i tak makan banyak pun sebab dah kenyang mamam kat nazir tu kan...
Sapphire syiok sangat, ramai yang layan dia..bila orang nyanyi lagu birthday kat dia, siap leh goyang2 tangan & badan nari..my family apa lagi, ulang sampai 4 kali lagu tu sebab suka tengok pe'el Sapphire isk isk isk...anak ibu tunjuk bakat plak depan orang ramai ek!

Lepas isyak semua pun beransur balik sebab 31 tu dah start nak prepare untuk ramadhan kan...

8 comments:

moralle said...

cute pulak si kecik tu with 'patrick', mesti kenek keja patung tu ngan Sapphire :)

Shopaholic Mama said...

Foam party??? mana buihnya?? mcm cute jugak, nyanyi lagu birthday over & over again!

rasp said...

moralle,
: *ihiks* she will guling2 with 'patrick' tau...beraksi lasak plak dia isk isk isk...

SHM,
: they all saje je sing it over & over kerana anak ku yang ter-over! :D

pearlEJ said...

ehehehe... parti buih katanya... :D syokkan jadi anak merdeka nihh....

rasp said...

ej,
: syiok sbb tiap-tiap tahun confirm besday dia mmg jatuh hari cuti! :D

PerantauSepi1306 said...

alamak miss laaa birthday sapphire...eppi belated besday dear.. may you have lovely and successful future always... ;D

Mieza said...

bestnya ada party lg...party buih..hehe

sng nak ingat tarikh jd anak merdeka nih..:D

rasp said...

perantau,
: tq sis! doa2kan lah iye...tq again..

mieza,
: mmg tak dak chan nak buat2 lupa kan *ihiks*