Friday, September 26, 2008

... parcel & kad raya ...

Uish dapat parcel lah.. parcel raya ke ni *ihiks*

Thanks mommy lily ...

i love you toooo...smooochhh


tadaaaa, ni hadiah nye ...

i dapat tudung warna owen.. suka suka suka.. & yg paaalllliiinnnggg i suka nie ha... benda tu kan cam air then ada air dua kaler tu drop drop then turun cam kat atas tu .... tak tau lah nak explain.. tapi i loooiikkee sebab mcm leka bila tengok tu... so bila tension-tension kat opis ni leh le layan nie... wuhuuuu! sukaaa!


Makacih iye Mami...


Wuhuuu dapat lagi kad raya dari ...


Miss Puerto Rico .... elle

ni dari Miss Vogue .... ninie
Ni dari My Lady .... ell

my darlings... tq tq tq atas ingatan u'oulsss....

To my fwenzzz, i rasa ada yang lum dapat my kad kot... ni yg buat i gewam tau... i dah post lama dah tau.. yang i heran tu setengah tu dah terima, setengah lum padahal waktu i post tu sama je...agaknya camne tu.. mmg pelik tul... isk isk isk... if dapat lepas raya..maaf ek..tak dapat den nak nolong....

8 comments:

moralle said...

Ooooooooo many2 cards and present pun ade, dah siap nak balik kampung lum???? take care n drive safely k, muachhhhssssssss........

rasp said...

moralle,
: lum siap apa-apa lagi sis.. i balik pun probly monday but today last day keje...take care sis..

*hugs* & smoocchhh...

ladyell said...

sis,hope u like it.tu sbg tanda ingatan prsahabatan kita di raya ni..

nk blk kmpg ...drive safely ye sis...

Shopaholic Mama said...

Sis, happy holidays to you. Nanti snap gambar byk2 ok!! Mommy Lily pun nak tgk you pakai selendang tu!

reena said...

wah!!!..kagum tengok mcm2 sis terima gitu...beshkan dia org nih..

Mommy Lily said...

suka tak..?hihi

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

rasp said...

ell,
: looovee it.. thx sis..

SHM,
: nanti i snap2 k... u take care iye sis...

reena,
: mmg tak sangka all this gifts tau.. they all ni mmg best lah...

mami,
: suka teramat sgtttttt... tenkiu..

i pun sesama mohon maaf..& have a splendid aidilfitri...

nasazfrog... said...

selamat hari raya rasp... makan lemang ingat kat kiter tau.. :)