Monday, September 29, 2008

... pack ...

Malam tadi ni lah keje i...letak ongkos raya dalam sampulnya.. naper lain-lain sampul? sebab ongkosnya pun lain-lain nilainya *ihiks*

I tengah bersiap nak bertolak balik kampung... hadiah-hadiah untuk famili dah pack dah..ni plak kuih muih tunjuk for my bonda... dia dah siap buat dah tapi iye lah kan rasa tak syiok pulak balik kampung nak raya tak bawa kuih raya kan...

Projek family gathering i pun dah settle..balik ni nak gi tengok hotel je lagi..Gumbira rasa hatiku ini..wuhuuu...

Kepada my fwenzzz yang lum balik kampung..safe trip.. kepada yg dah sampai....wuhuuu syioknya.. lepas ni, i rasa i tak sempat nak berupdate blog dah.. so insyaAllah kita ketemu lagi lepas raya..hari isnin depan.. esok lusa insyaAllah i akan auto publish crite yang agak-agak basi skit hahahaha..

Enjoy ur holiday... sekali lagi mohon maaf atas segala kesalahan i and Slamat Menyambut Aidilfitri...

Smooocchhhh....

8 comments:

moralle said...

Wah dah bersedia yer yang, take care hv a safe trip back to kampung, my ang pow termasuk kat situ jugak ker, hehehe....

Selamat hari raya yer, hugs & kissess.........

Shopaholic Mama said...

have a safe trip & enjoy yr Raya with yr family.

ladyell said...

Selamat pulang berhari raya.....selamat ye sis...

Izan said...

selamat hari raya!!!! mintak skit duit raya... =)

eLLy said...

selamat hari raya maaf zahir batin

waaaaaa sob sob

KL dah sunyi tapi aku masih disini :(

viruspadu said...

vp, En. Laloque dan An-Nisa ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

eedany said...

Yay... Balik ke kampung halaman...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat sis Rasp sekeluarga.

Kalau ada tersilap kata, terkasar bahasa...harap dimaafkan yer...

Ceria selalu di Aidilfitri..

;)

rasp said...

moralle,
: meh sini i bagi u ang pow :D tq will do.. *hugs*

SHM,
: thx sis :D

ell,
: tak sabar nak pulang.. thx sis!

izan,
: leh.. i e$ je k :D

elly,
: kau lah penyeri kotaraya ini ek wuhuuuu :D

vp,
: sama-sama lah kita iye :D

eedany,
: sesama lah kita bermaafan iye.. take care :D