Monday, September 15, 2008

... my 1st ...

lalalalalalalala.... i hepi bangat.. sebab apa..jeng jeng jeng...

dapat kad raya... my 1st kad raya this year... cuba skodeng skit tengok sapa bagi tu... tulisan dia cantik tau...berseni... ada kelazzzzz...sign dia pun lawa, bila sign cheque tu cam ahli corporate gitu...


ha nampak kan.. yezzer... from the pamos amos, gorjes lady ni lah.... tq iye yang... hepi bangat.. pecah kaca ,pecah gelas, lepas i baca, i akan balas.... :D

13 comments:

moralle said...

oooo siap pantun pecah-pecahan gelas lorrr :)

rasp said...

moralle,
: hehehehe sis terkenang plak zaman school *ihiks*

Mieza said...

sama la kita dpt ek...siap bls pantun ko lg ya...:p

rasp said...

mieza,
: a'ah sis, sesama kita wuhuuu.. ni baru pantun 2 kerat, if nak pantun berpuluh kerat i leh usahakan hahahahahaha

reena said...

beshnye dpt kad raya...ada org tuh (sape tuh?) dah 2 taun tak dpt kad raya... huwahhh

eLLy said...

wah pecah kaca pecah gelas nie...
dah lama tak pakai pantu itew..

cayang give me you add, YM eLLy
kat enot78girls

nasazfrog... said...

ha kita pun same baru ade dpat kad raye from blogger.. heehehe... tradisi anto kad masih lagi di amalkan kan... :)

elle said...

huh!!pi sana kad raya..pi sini kad raya jugak..tapi kad raya diberi oleh orang yang sama...eeerrmmmapa pun tahniah!!!dapat jugak kad raya!!huhu

rasp said...

reena,
: dear..agak2 saper lah 'orang' tu ek :D

elly,
: tu lah lama tak guna pantun tu kan..terkenang zaman tu :D

ya ampon sis, i tak leh ym kat opis..kat umah leh le...

nasaz,
: zaman skarang ni tru blog, sms & emails kan..tapi bila dpt kad tu rasa personal touch, tu yg tersentuh tu..

elle,
: suka tau dpt kad nie :D

pearlEJ said...

wakakakakaka... tang pecah kaca pecah gelas tu yg tak tahan tu... hahahahaha... adoihhlaa... :D

Shopaholic Mama said...

Pecah kaca, pecah pinggan. Ucapan raya, nanti I cuma blog kan!

rasp said...

ej,
: hahahahahah ter-nostalgia jap :D

SHM,
: akan ku tunggu n3 tu..

eedany said...

teringat pula zaman budak2 suka tulis pantun cenggitu...

ai pun baru dapat 1 kad raya via email hari ini.