Saturday, September 27, 2008

... meriah ...

Petang semalam sebelum balik, meriah sungguh kat opis i..macam dah jadi tradisi..

Every division akan datang bersalam-salaman..terasa betul suasana Raya..iyelah..ada yang dah start bercuti hari isnin ni cam i dan ada yang start hari selasa, jadi semalamlah semua staff amik kesempatan untuk bersalam-salaman..

Ni plak my Precious Four nye 1st duit raya...nak ucapkan makacih pada Cik Teep, Cik Etot, Miss 1 and Cik Yuz... makacih iye.. ibunya tak dapat ke duit raya *ihiks*

antara koleksi duit raya

6 comments:

moralle said...

mesti sedih kan sis bersalam-salaman, tapi meriah lah jugak, for me nak salam ngan saper jer kat office tu, salam ngan cino2, hehehe....wah the kiddos dah dapat duit raya, nanti aunty moralle kadaq kasi kalau jumpa k, nak post dangerous :)

Shopaholic Mama said...

Belum raya, dah dapat duit?? best nye! I pun hutang dulu ye, nak TT, bank charges mahal sgt!!

rasp said...

moralle,
: sis, meriah bangat but when it comes to 2, 3 org yg i tau ada family, nak menitis gak lah airmata i nie... very the telenovela :D

isk, tak yah kadaq2 laaa...

SHM,
: tu la kan, best jadi budak2 hahahhaha... takyah nak TT apa2..dah ada ekad..so e$ pun ok pe *ihiks*

Ninie said...

wahhh ninie nak jgak duit raya sis...

Izan said...

duit raya??? jgn lupa pos skit kat sini =)

rasp said...

ninie,
: i pun nak gak tau :D

izan,
: apa kata i e$ raya je..zaman teknologi skarang kan...:D