Sunday, September 28, 2008

... klcc ...

Semalam lepas mengemas rumah bagai... w'ouls tak tau nak buat apa dah... nak layan tv agak boring dah...

Memandangkan i lum ada baju for the 'Retro Nite' i pun ajak SH ke KLCC...wokez lah gak kan...

deco kat klcc..angklong yg besar .. unikkan..

muka orang yang happy lepas merembat..

W'ouls kuar awal from umah.. dalam pukul 11 pagi dah ada kat KLCC. parking masih banyak lagi & orang pun tak ramai...berdesup je lah i mencari baju, try2 and rembat sepasang je.. then w'ouls pusing-pusing jap KLCC about 1 - 1 1/2 hours je kat situ then terus w'ouls kuar.. pusing-pusing KL... tak masuk Jalan TAR pun coz confirmed mesti jam kan..

Balik rumah, lepas berbuka, jalan-jalan kawasan rumah & town..saja layan tengok lampu-lampu neon, rasa cam agak lengang lah gak KL nie tapi tak tahu lah kan.... then.. balik rumah and zzzzzzzzzz....

4 comments:

Ted said...

wah shopping mopping kat klcc ye...si comel tu amek angklong beso tu ke..comelz! :)

rasp said...

ted,
: she kalo dpt jalan happy bangat..:D

moralle said...

banyak ker yg di beli or yg TER-rembat :)

eLLy said...

mane gambar baju retro nye ?

mesti melatop kan