Wednesday, September 24, 2008

... khas untuk mu ...

Kad & ucapan ni i khas untuk semua kengkawan iye..in case kepada sesapa yg lum dapat kad ke, yg nun jauh di sana ke.. sebenornya i dah post kepada semua yang dah emailkan i ur address tapi i tak tau le uols dah dapat ke tak kan .. neway this is for all of you.. Mula-mula ingat nak post n3 ni dekat-dekat nak raya nanti, tapi takut plak uols tak buka blog masa coti2 cam i ni hahahaha...so tadaa.....

Selamat Menyambut Aidilfitri
Buat semua yang disayangi
Di keheningan pagi ini
Ku menyusun sepuluh jari
Mohon dimaafi
Segala perkara yang tercuit di hati
Semoga jalinan silaturrahim ini
Yang terjalin seikhlas hati
berkekalan mesra hingga akhir nanti...

13 comments:

pearlEJ said...

selamat hari raya jugak sis... :D

me kalau balik perlis, alamatnya memang ler tak berhapdet... rumah sana tak der line tenet arr... sobb sobbb...

tapi tak tau la kan, ntah2 siap gi cyber cafe... ahahahahaha... :D

moralle said...

sis, selamat hari raya to u n family.....kalau ade kekasaran atau terover semasa mengoments, I menyusun sepuluh jari memohon kemaafan, salam sayang, moralle sekeluarga......... :)

Mommy Lily said...

mekasih rasp

tgh tunggu kad raya rasp nihh

rasp said...

ej,
: laling slamat hari raya....:D

a'ah i pun sama gak..if coti2 malas je nak bawa laptop tu..kat umah my sis tu pun tak de internet tau *uhuks*

uwuuuu ke cc ek.. i tak gi nye dgn cek mek su kecik tu :D

moralle,
: sis.. kita 0-0 k *ihiks* smoochh and heaps of love from me tooo

mami,
: sama-sama sis..

tu la tau.. post dah lama tau, nape lah tak sampai2, sedangkan separuh tu dah trima dah *uwaaa* dimanakah silapku...

reena said...

selamat hari raya to u too...

sis, dah dpt tak?? *phm2 sendiri*

rasp said...

reena,
: suka suka suka..dah dpt tapi lum dpt nak buat n3..nanti tau...eh eh lupa lak..tq hahahahha

eLLy said...

selamat hari raya
mohon maaf zahir dan batin ;)

Walau pun tak pernah bersua muka tapi maklum la kita nie kekadang dng memberi comment pun boleh melukai hati orang kan.

Ted said...

lama nye kite tak mengomen kat sini...
selamat hari raya to u too sis
klu dtg jb raya umah kite eh? *hugs

~ mzznana ~mana matsushina said...

SELAMAT HARI RAYA JUGA...
err...kad tuk ana ada ke...aekeke..sungguh x malu la hang ni ana oooii...wah..

lily lotus said...

salam aidilfitri to u too dear!

Mieza said...

salam aidilfitri gak yang...:D

walaupun cuti n3 mieza ttp ada...auto publish gitu...dh set smpi 09hb 10...hehe

rasp said...

elly,
: slamat hari raya sis..
betul tu sis, i pun mohon maaf iye if komen2 i ada yg menyinggung perasaan sis...

ted,
: a'ah..lama tak berjumpa u kat sini sana kan.. insyaAllah if i ke sana i roger2 u *hugs*

nana,
: sis, i dah post tapi ntah la why tak sampai-sampai.. tunggu ek..

slamat menyambut aidilfitri!

mieza,
: mieza mmg blogger tegar lah.. i post auto publish pun tak byk *ihiks* cam tak tau nak crite apa..ilham nak blog dah elek..ilham nak bercotiii je ni hehehehehe

salam aidilfitri!

rasp said...

lily,
: salam aidilfitri sis! smooch