Saturday, September 6, 2008

... kena saman ...

Semalam masa i tgh jenjalan kat blog arianna , i kena saman (tag) :D ni kiranya i membayar saman lah iye...

Two names you go by..
1. ibu
2. rasp .. ada lain lagi tau..

Two things you are wearing right now
1. tshirt
2. bermuda

Two things you want very badly at the moment
2 je ke...cam byk je wish list nie...
1. 100% salary increment (hahahahha in my dreams)
2. Cuti setahun tapi gaji jalan (hahahhahaha byk cantik!)

Two things you did last night just before bed
1. tuck in my precious gems
2. basuh muka & cuci kaki

Two things you ate today
Cam tau2 je i tak posa kan!
1. Muesli bar
2. Fruits

Two people you just spoke with
~ breaking the rules ~
1. my precious gems (all 4)
2. my laling SH

Two things you are doing tomorrow
1. kemas rumah (yang ni forever and ever lah)
2. jenjalan my bro's house

Two longest car rides
1. penang - kl - segamat
2. kl - jb - mersing

Two favourite beverages
1. air kosong (panas/ais ~ i tak suka air suam)
2. watermelon juice

2+1 persons who are chosen to do this tag
1. ell
2. ninie
3. ayu

2 comments:

pearlEJ said...

hihihihi... sib baik tak kena saman gak.. kalau tak mmg tak akan bayar laaa selagi kemalasan.. hehehehe... :D

rasp said...

ej,
: u kan slalu terlepas je kalo nak kena saman :D