Monday, September 22, 2008

... kads raya ...

Hari ni i masuk opis lewat skit... skit je tau..gi antar kete for servis.. iyelah nak balik kampung beraya, wajib make sure kete tip top ... kengkawan yang balik kampung dah gi service kete lum..jangan lupa tau!

Then masuk opis, biasalah, keje menimbun... leh tak tolong panggilkan excavator leperkan timbunan ni *ihiks* neway..concentrate abiskan top priority nye keje dolu...then leh le rileks2 jap...yg lain tu slow & steady buatkan...work is never ending story lah kan... so go with the flow je lah...

Yang best tu today i dapat kad raya... tengok lah dunia kihkihkih verangan gitu....

tapi maap iye..bukan semua tu i nye.. tu semua big boss nye nghehehehehe

yang ni i nye...



this is from my caring sis nun jauh di seberang.... sis Moralle ...thx dearie!!



this plak my Chef sis yang juga kreatip gitu... sis Mieza ...~ ingatkan ada kuih raya skali hahahhahahah lawak je sis... makacih...



ni plak from sis diRaja i (paberet color kuning diraja gitu)... the beautiful Idashah ... makacih...

heppi bangat i ....tersenyum cam kerang busuk i skarang nie tau... :D makacih iye.. smoochhh to all of my sis!!!

14 comments:

reena said...

wah...sis dah bape collection stkt nih... *ihik*

moralle said...

u r most welcome :)

rasp said...

reena,
: tak lah sebyk big boss iye *ahaks*

moralle,
: thx ssoooo much!! smoochh!

eLLy said...

klu la betul yg bertimbun itu you punye kad raya.. perghhh ala ala artis la kiranye

pearlEJ said...

kereta lom servis nih.. ehehehe..

best2.. dpt kad raya lagikkann, nanti leh gantung2 mcm dulu2 balik..... :D

Ninie said...

byknya dpt kad raya ...boleh gantung kat pokok ni..

ladyell said...

amboi...dh banyak dh kad raya....seronoknye ...

~Eila @ Along~ said...

wahhh..seronok dpt kad raya..leh gantung kat opis..hehe

Izan said...

mak aih.. wat suspen je. ingat kot kad raya yang bertimbun2 tu dia punya. rupa2nya pos punya da...

dolu2 masa skolah dpt la jugak bertimbun2 camtu. bila da besar ni da tak dpt banyak cam tu lg. huhuhuhuhu

Mieza said...

wah ko pgl mieza chef...malu ai..:p

welkam yang...slmt hari raya...:D

rasp said...

elly,
: hahahha artis gitu kan.. tu lah namanya verangan

ej,
: sib baik perjalanan dekat kan.. tapi lebih baik if servis..

a'ah ej, terkenang dolu2 kan..

ninie,
: tak de lah byk mana pun baru 4, 5 je..botak aje tgk pokok tu kang..

ell,
: mmg terusik jiwa dpt kad raya ni..

eila,
: kad raya big boss leh le..i nye takmolah..

izan,
: heheheh saja je nak buat suspen tu..

i pun dolu2 masing single ehem ehem cam artis gak lah..bila dah camni almaklumlah kan...

mieza,
: u kan pandai masak cam chef gak pe *wink wink*..makacih tau..suka bangat!

lily lotus said...

bestnya dpt kad raya

TauruzMama said...

wahhhhhh manyaknyerr dpt kad rayer...sonotnyer..

rasp said...

lily,
: suka i tau *wink wink*

tauruz,
: mmg berbunga-bunga hatiku *ihiks*